Eşme ilçesinde dinamik denetim

Eşme ilçesinde Covid-19 pandemisiyle mücadele kapsamında dinamik denetim modeli başladı.
Eşme ilçesinde dinamik denetim

Vaka sayısında mavi renk ile düşük risk grubunda bulunan Eşme ilçesinde 19 ekip 47 personel 8 araç ile ilçe merkezi, belde ve köylerde denetimler gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde 260 bin personelin katılımıyla yapılan temizlik, maske, mesafe ve tüm kurallara yönelik denetimde bekçiler de sahaya indi.

Dinamik Denetim Modeli adı altında sıkılaştırılan denetimlere vaka sayısı itibariyle mavi renk ile düşük riskli yerler arasında bulunan Eşme’de İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, tüm kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan 19 ekip 47 personel ve 8 araç ile ekipler denetimlerini gerçekleştirdi.

Şehrin ana arterleri başta olmak üzere polis ekipleri tüm iş yerleri, lokanta, kıraathane, berber, toplu ulaşım araçları, parklar, banka önleri ve vatandaşların yoğunluk gösterebileceği alanlarda kontroller yapıldı. Özellikle park ve meydanlarda banklarda oturan vatandaşlara maske ve sosyal mesafe uyarıları yapıldı. Uyarılar sırasında bilgilendirmelerde yapılarak halkımızın bu zorlu süreçte ekiplere yarımcı olmaları, maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet göstermeleri, sosyal mesafe kurallarına da uymaları rica edildi.

(KAYNAK/EŞMENİN SESİ)