Eşme İlçesinde Akşener’e sözlü saldırı

Esnaf ziyareti ve halkın derdini dinlemek için Uşak’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eşme ilçesinde sözlü saldırıya uğradı.
Eşme İlçesinde Akşener’e sözlü saldırı

Akşener’e “Eşme ilçesinden def ol git” diyen kişiye İYİ Partililerin tepkisi üzerine,  polis şahsı kordon içerisine alarak uzaklaştırdı.

Dün akşam, Uşak esnafının derdini dinlemek ve halka seslenmek için Uşak’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ilk durağı Eşme ilçesi oldu. Sabah saat 10.00 sıralarında Eşme ilçesine geçen Akşener, ilçe yöneticilerinden bilgi aldıktan sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Esnaf ziyareti yaparken cadde üzerinde kimliği belirlenemeyen bir kişi Akşener’e; “Burası Türkiye. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a  saygı duyun. Duymuyorsanız def olun gidin. Ülkeyi satamazsınız” gibi ifadelerle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sözlü saldırıda bulundu.

Akşener, bu kişiye hiç bakmadan yoluna devam ederken, çevresinde bulunan İYİ Partililerin tepkisi üzerine polis şahsı kordon altına alarak olay yerinden uzaklaştırdı.

Eşme ilçesinde Esnaf ziyaretine devam eden Akşener, Ulubey ilçesinde de esnaf ziyareti yaptıktan sonra otobüsle Uşak merkeze geldi.

(SALİH KILINÇ / HABER)