Eşme Emniyet Müdürlüğüne Mehmet Taşcı atandı

Geçtiğimiz ay Eşme İlçesinde yaşanan Suriyelilerle ilçe halkı arasındaki gerginlik sonucu İlçe Emniyet Müdürü değişti.
Eşme Emniyet Müdürlüğüne Mehmet Taşcı atandı

İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Yener’in yerine, Uşak İl Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, valilik olur ile İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.
Eşmeli gaztecileirn ziyartei sırasında açıkmalarda bulunan Taşçı, “Eşme'de yaşanan üzücü olayların tüm Eşme halkı ve kamuoyu tarafından sükunet ve sağduyuyla değerlendirilmesi ve bu sürecin Eşme halkı ile beraber yürütmenin gururunu ben ve meslektaşlarımla birlikte yaşamaktayız. Eşme'de bulunduğum süre içerisinde tüm temas ve diyaloglarda Eşme halkının ülkesine, devletine, bayrağına ve milletine hizmet etmek için fedakarca ve sağduyulu hareket ettiğini görmek beni ve tüm meslektaşlarımı burada bulunmanın anlam ve önemini bize gururla göstermiştir.
Tüm Eşme halkına gösterdikleri sağduyu, özveri, nezaketinden, devlete ve devletin görevlilerine göstermiş oldukları saygıdan dolayı sonsuz şükran ve saygılarımı sunarım.
Devlet millet el ele her türlü sorunu birlikte çözmeye ülkemize devletimize bayrağımıza ve milletimize hizmet etmeye canımız pahasına her daim hazırız” dediği öğrenildi.