Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Vali Funda Kocabıyık’ı ziyaret etti

64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu Vali Funda Kocabıyık’ı ziyaret etti.
Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Vali Funda Kocabıyık’ı ziyaret etti

64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize geldi. Ziyaret programı kapsamında ilkin Uşak Valiliğine gelen Eski Bakan Dr. Sema Ramazanoğlu’nu Vali Funda Kocabıyık karşıladı.

Valilik girişinde şeref defterini imzalanmasının ardından misafiri Dr. Sema Ramazanoğlu ile birlikte makama geçen Vali Funda Kocabıyık burada bir süre sohbet ederek ilimizde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Funda Kocabıyık bakanlığı sırasında önemli hizmetlere imza attığını ifade ettiği 64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nu Uşak’ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Valilik makamındaki kabulün ardından Dünyanın en büyük ikinci kanyonu olarak kabul edilen Ulubey Kanyonları ve Blaundos antik kentini ziyaret etmek üzere Ulubey ilçesine geçildi. Ulubey ilçesine gelişinde Vali Funda Kocabıyık ve misafiri Dr. Sema Ramazanoğlu’nu Ulubey Kaymakamı Onur Özaydın karşıladı. Kaymakamlık binasında Kaymakam Onur Özaydın, Vali Funda Kocabıyık ve Dr. Sema Ramazanoğlu’na ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ulubey kaymakamlığı ziyaretinin ardından Ulubey Kanyonlarında ve Blaundos Antik Kentinde ziyaret ve incelemelerde bulunan Vali Funda Kocabıyık misafiri Dr. Sema Ramazanoğlu’na bölgenin tarihi, doğal ve kültürel varlıkları hakkında bilgi verdi. Vali Funda Kocabıyık, Dünyanın sayılı kanyonları arasında bulunan ve Uşak ilimizin turizm potansiyelinin canlanmasına önemli katkı sağlayan kanyonların, inşa edilen cam terasın hizmete girmesiyle ziyaretçi akınına uğradığını, Blaundos antik kentinde başlatılan kazının titiz bir şekilde devam ettiğini, doğa ile bütünleşen antik kentin gün yüzüne çıkarılarak dünya kültür mirasına kazandırılacağını ifade etti.

Dr. Sema Ramazanoğlu da ülkemizin her bir köşesinde pek çok tarihi ve doğal güzelliklere sahip olduğumuzu, gün yüzüne çıkan tarihi eserlerin kültür mirasına kazandırılması, doğal güzelliklerle birlikte korunarak sonraki nesillere aktarılmasının önemine değindi.

64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’na ilimizdeki ziyareti sırasında Vali Funda Kocabıyık ve eşi Hüseyin Kocabıyık ile birlikte, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Jandarma Komutanı J. Albay Yalçın Baysal, Ulubey Kaymakamı Onur Özaydın eşlik etti.