Ersen Martin kimdir, kaç yaşındaydı, hastalığı neydi, neden öldü?

Sağlık sorunları ile boğuşan eski milli futbolcu Ersen Martin’in hayatını kaybettiği açıklandı. Ersen Martin kimdir, neden hayatını kaybetti, kaç yaşındaydı?
Ersen Martin kimdir, kaç yaşındaydı, hastalığı neydi, neden öldü?

Türk futbolu için acı bir haber duyuruldu. Türkiye’de çok sayıda kulüpte forma giyen ve milli takıma kadar yükselen Ersen Martin’in hayatını kaybettiği açıklandı. Eski milli futbolcu Ersen Martin’in vefat haberi Türk futbolunu yasa boğdu. Çok sayıda kulüp Ersen Martin için taziye mesajı yayınlarken Ersen Martin hakkında araştırmalar da hız kazandı.

ERSEN MARTİN NEDEN ÖLDÜ?

Türk futbolunda iz bırakan futbolculardan olan Ersen Martin’in hayatını neden kaybettiği merak konusu oluyor. Ersen Martin 2022 yılının Mayıs ayında kalp krizi geçirmiş ve aort damarının yırtılması nedeniyle uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Gördüğü tedavi ile çok hırpalansa da hayatta kalmayı başaran Ersen Martin’in buna bağlı olarak hayatını kaybettiği açıklandı. Ersen Martin sağlık sorunları ile oldukça sıkıntılı bir dönemden geçiyordu.

ERSEN MARTİN KİMDİR?

Ersen Martin futbola doğum yeri olan Almanya’da başlamıştır. Türkiye’ye Beşiktaş’a transfer olarak gelen Ersen Martin ardından çok sayıda kulüpte forma giymiştir. Siirtspor, Denizlispor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Trabzonspor’da futbol oynayan Ersen Martin Türkiye A Milli Takım formasını da 4 defa giymiştir.

Ersen Martin 2012 yılında futbolculuk kariyerine son verdi. Ardından ise kariyerini futbolda sürdürmedi. Televizyonlarda spor yorumculuğu yapan Ersen Martin geçirdiği rahatsızlık sonrası ise futboldan tamamen koptu. Mart 2024’te ise Ersen Martin 44 yaşında hayatını kaybetti.

Ersen Martin’in cenaze töreni ile alakalı olarak herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Ünlü futbolcunun vefat haberi spor kamuoyunda büyük bir üzüntüye neden oldu.