En yeni cuma mesajları! Ayetli, hadisli, resimli cuma mesajları!

En güzel cuma mesajları merakla araştırılıyor. Her hafta Cuma gününe özel mesajlar çeşitli sosyal medya platformlarında paylaşılıyor. Bu şekilde tanıdıklarının cuma gününü tebrik etmek isteyenler ayetli, hadisli, özlü sözlü cuma mesajlarını sorguluyorlar.
En yeni cuma mesajları! Ayetli, hadisli, resimli cuma mesajları!

Cuma mesajları bugünün en çok araştırma yapılan konularının başında bulunuyor. Sosyal medyada ve WhatsApp gibi platformlarda cuma mesajları paylaşmak isteyenler ön özel mesajları araştırıyorlar. Bu şekilde insanlar Müslümanların mübarek günü olan Cuma gününü tebrik ederek birbirleri ile güzel bir iletişim kurma imkanı buluyorlar. En güzel cuma mesajları hangileridir? Kısa ama etkili cuma mesajları hangileridir?

EN YENİ CUMA MESAJLARI!

En yeni cuma mesajları şu şekilde sıralanıyor:

-Cuma gününde bir saat vardır ki Müslüman, bu saate isabet ederek hayırlı bir şey isterse Allah ona istediğini verir. (Müslim, Cuma, 15) Hayırlı Cumalar.

-'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim.

-Ey Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin! Hayırlı cumalar dilerim.

-Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

-Allah’ım! Sen affedicisin, Kerim’sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât, 84.) Hayırlı cumalar…

-Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevla’mın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.

-Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin

-Elimde bir şeyim yok deme: Yüzündeki tebessüm en büyük sadakadır. Diyecek sözüm yok deyipte susma: Allah’ın selamı en büyük kelamdır. Kimseye yardım edemiyorum deyip ümidini kesme: Ettiğin dua en büyük yardımdır. Ümidim yok deyip gaflete dalma: Rabbimin kapısı her zaman açıktır. Dua ve Selametle Hayırlı Cumalar.

CUMA MESAJLARINDA NELERE DİKKAT EDİLİR?

Cuma mesajları gönderilirken bazı konulara özen gösterilmesi daha faziletli olmaktadır. İnsanları rahatsız etmeden güzel mesajlar gönderilmesi en muteber olandır. Ancak bunu yaparken verilen mesajlara dikkat edilmelidir. Kısa olan cuma mesajları daha etkilidirler. Uzun mesajların okunmayacağı ihtimali düşünülerek hareket edilmelidir.