Emniyet Müdürlüğü son teknoloji binasına kavuşuyor

Uluslararası güvenlik teşkilatlarının sahip olduğu pek çok donanımı içerisinde barındıracak olan Uşak Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binası teslim aşamasına geldi. Vali Salim Demir, Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş ile Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder yeni binayı gezdi.
Emniyet Müdürlüğü son teknoloji binasına kavuşuyor

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 17 bin 588 metrekare alan üzerine inşa edilen ve toplamda 3 bloktan oluşacak yeni bina üst düzey bir çalışmaya imkân tanıyacak.

Nezarethanelerinden teşhis odalarına kadar her noktada son teknolojinin kullanıldığı Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binası ile şehrin farklı bölgelerine dağılmış şube müdürlükleri de bir arada toplanacak.

Koordinasyonu ve hareket kabiliyetini arttıracak olan yeni yapı ayrıca pek çok sosyal donatıyı da bünyesinde barındıracak. Güvenliğin üst düzey bir sistemle sağlandığı binada teknolojik gelişmelerin göz önünde bulundurulduğu çok sayıda kriminal laboratuvar bulunuyor.

Uşak’ta suç ve suçluyla mücadelesini kararlılıkla sürdüren Uşak Emniyet Müdürlüğü yeni binası ve teknolojik alt yapısıyla kentte meydana gelebilecek olan birçok olayı daha kısa sürede aydınlatacak.

245 kişilik konferans salonunun bulunduğu, yemekhane, kütüphane, kantin ve uzaktan eğitim için tasarlanmış teknolojik sınıfların yer aldığı yeni binada incelemede bulunan Uşak Valisi Salim Demir, “Hizmete açılmaya çok yaklaşmış olan bu modern emniyet müdürlüğü binamızı emniyet müdürümüz bize gezdirdi. Kriminal laboratuvarı, altyapısı, sığınağı ve sosyal mekânlarıyla çok güzel, modern bir emniyet müdürlüğü binası. Son 16 yılda, AK Parti döneminde Türkiye’mizin her yerinde olduğu gibi Uşak’ımız da çok ciddi bir yatırım aldı. Bunların hepsi birbirinden güzel, kapsamlı ve kalıcı yatırımlar.” dedi.

MİLLETVEKİLİ GÜNEŞ’TEN AK PARTİ HİZMETİN ANAHTARI OLDU VURGUSU

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, “AK Parti iktidarları döneminde şehrimize çok büyük hizmetler yapıldı.” dediği açıklamasında, yapılan hizmetleri hatırlattı. Güneş, “Yan kısımlarımızda Uşak Devlet Hastanesi, adliye binamız bulunuyor. Ayrıca müze binamız, kütüphanemiz, tapu kadastromuz, Aile ve Sosyal Politikalar binamız, Sağlık Müdürlüğü binamız, Eşme ile Banaz Hastanelerimiz ve huzurevimiz gibi pek çok kamu binalarımız yenilendi. Sayın Cumhurbaşkanımıza Uşak Halkı adına çok teşekkür ederim. Çok büyük hizmetler yapıldı.” dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay ise, AK Parti döneminde hizmette büyük bir mesafe alındığını kaydetti. Altay, iki buçuk yıl önce başlanan Emniyet Müdürlüğü binasının en güzel şekilde tamamlandığını dile getirerek, “Gerek kapalı alanı ve gerekse bu alan içerisinde yer alan sosyal donatılarıyla, toplantı salonlarıyla birlikte ülkemizde örnek gösterilebilecek çok güzel bir Emniyet binasının inşa edildiğini görmüş olduk. Uşak’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.