Emniyet Genel Müdürü’nden Uşaklı şehit polisin ailesine taziye mesajı

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Diyarbakır’ın Hani ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen Uşaklı Polis Memuru Nazım Tuncer’in ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.
Emniyet Genel Müdürü’nden Uşaklı şehit polisin ailesine taziye mesajı

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya’nın taziye mesajı, Hain terör saldırısı sonucu şehit olan Uşaklı polis Nazım Tuncer’in ailesine Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder tarafından iletildi.

Ergüder, şehit polisin ailesinin yaşadığı Banaz Kızılhisar Köyüne giderek, anne, babası, eşi ve çocuklarına bizzat verdi.

Konu ile ilgili Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“17 Aralık 2018 tarihinde Diyarbakır’ın Hani İlçesinde hain terör örgütünün silahlı saldırısı sonucu Şehit olan Merhum Polis Memuru Nazım TUNCER kardeşimizin, çatışma sırasında vurarak etkisiz hale getirdiği iki teröristten birinin leşi birkaç gün sonra toprağa gömülü vaziyette bulunmuştur.

Kahraman Şehidimiz son nefesinde bile hain terör örgütü mensuplarına göz açtırmamış ve saldırı düzenleyen teröristleri etkisiz hale getirmiştir.

Şehidimize göstermiş olduğu kahramanlıktan dolayı, devletimizin ve milletimizin bir minnettarlık ifadesi olarak, Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal UZUNKAYA tarafından gönderilen TAZİYE MESAJI, Emniyet Müdürümüz Sayın İbrahim ERGÜDER tarafından ailesine iletilmiştir.

Bu vesileyle Nazım kardeşimizin şahsında Aziz Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, çok kıymetli ailelerine sabırlar diliyoruz.

Türk Polis Teşkilatı olarak her ne koşulda ve durumda olursa olsun “Nazım Tuncer”lerimiz bitmeyecek ve hain terör örgütleriyle mücadelemiz kökü kuruyuncaya kadar devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir