Emekli öğretmen Alper Günbayram Ortaokuluna laboratuvar kurdu

Hayırsever Emekli Öğretmen Gönül Çil Alper Günbayram Ortaokuluna Fen Bilimleri Teknoloji Mühendislik Matematik atölyesi kurulması için büyük bağışta bulundu.
Emekli öğretmen Alper Günbayram Ortaokuluna laboratuvar kurdu

Okul binası içinde düzenlenmesi tamamlanan FeTeMM atölyesi; İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla açıldı.

Covid 19 kapsamında gerekli tedbirlerin alınarak gerçekleştirildiği mini açılış programında, fen ve teknoloji öğretmenleri, FeTeMM hakkında bilgi verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, FeTeMM atölyesinin açılışında yaptığı konuşmada hayırsever emekli öğretmen Gönül Çil'in yaklaşık 600 öğrencinin faydalanacağı atölye ile eğitime önemli bir katkı sağladığını ifade etti.


 

ŞAHİN CANLI BAĞLANTIDA GÖNÜL ÖĞRETMENE TEŞEKKÜR ETTİ

Sağlık sorunları nedeniyle açılışa gelemeyen hayırsever emekli öğretmen Gönül Çil'e kurulan görüntülü bağlantı sırasında teşekkür eden İl Müdürü Bülent Şahin "Kendisi de bir öğretmen olan ve eğitime yıllarını adayan Gönül Öğretmenimizin kıymetli katkılarıyla Alper Günbayram Ortaokulumuz nitelikli bir FeTeMM atölyesine kavuştu. İlimizde Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulunda el işi ve ev ekonomisi öğretmeni olarak uzun yıllar görev yapmış Gönül Öğretmenimiz şimdi İzmir'de yaşıyor. Açılışı sırasında kendisiyle görüntülü olarak konuştuk, onun sayesinde kurulan FeTeMM atölyesini gösterdik ve atölyedeki öğrencilerle uzaktan da olsa buluşturduk. Meslek büyüğümüz Gönül Çil öğretmenimize bu örnek davranışı ve katkılarından dolayı eğitim camiamız adına çok teşekkür ediyor, sağlıklı bir ömür diliyorum." dedi.

(SALİH KILINÇ/HABER)