Eğitimli çobanlar diplomalarını aldı     

Uşak Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü, “Sürü Yönetimi Elemanı ve Oryantasyon Eğitimi”ni başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını tören ile dağıttı.
Eğitimli çobanlar diplomalarını aldı     

Sertifika dağıtım törenine; İl Müdürümüz Ertan Keleş, Ziraat Odası Başkanı Nafiz Mıdık, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Adına Sorumlu Müdür Erol Ulusoy, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Yılmaz, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cihat Ceylan, Uşak Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan, belge alacak üreticiler katıldı.

Sertifika dağıtım töreninde bir konuşma yapan Uşak Tarım ve Ormancılık İl Müdürü  Ertan Keleş;  "Katılmış olduğunuz bu kursun ve almış olduğunuz sertifikaların, üretiminize olumlu katkı sağlamasını dilerim. Bundan sonraki süreçte daha kaliteli ve sağlıklı üretim yapmanız hem sizlerin hem de Ülkemizin ekonomik anlamda daha ileriye taşınmasına ve sizlere yeni bir iş kapısı açılmasına vesile olacaktır. Atacağınız doğru adımlarla köyünüzdeki ve bulunduğunuz bölgedeki diğer üreticilere örnek olacağınızı temenni ediyorum. Açmış olduğumuz bu kurslara katılım sağlayan siz üreticilerimize ve eğitici olarak görev yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bakanlığımız adına üreticilerimize birçok alanda destek verdik, vermeye de devam edeceğiz'' dedi.