Dondurmanya ülkesinden Ekleristan Cumhuriyetine Fantastik bir yolculuk

Uşaklı İş insanı Mustafa Yıldız tarafından yeni açılan Dondurmanya ve Ekleristan büyüleyici atmosferiyle işyerine gelen konuklarını adeta fantastik bir yolculuğa çıkarıyor.
Dondurmanya ülkesinden Ekleristan Cumhuriyetine  Fantastik bir yolculuk

Daha önce Uşak’ta ilk kez ‘Eklerstan Şubesi” açan ve sunduğu 26 çeşit eklerle Uşaklıların damak tadını değiştiren Yıldız, ikinci Eklersistan şubesini ve 36 çeşit dondurmanın bulunduğu Dondurmanya işyerini bitişik bir şekilde muhteşem bir açılış töreni ile Uşaklıların hizmetine sundu.

Bugüne kadar alışılmış açılışlardan farkla süslenmiş olan Ekleristan ve Dondurmanya işyeri açılışında, ilginç kostümleri ile yer alan masal kahramanları ve bando açılışa renk kattı.

Kemalöz Mahallesi Atatürk Meydanı (Atapark) No: 46/a daki Dondurmanya ve Eklersitan işyerinin açılışına; Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, çok önemli konuklar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konuklar, Yıldız’a hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.

Dondurmanın en iyi adresi ve Uşak’ın damak zevki olacak eklerleri burada

Aynı mekanda bulunan ve büyüleyici atmosferiyle konukları fantastik bir ortama götüren Dondurmanya ve Eklersitan işyerinin lezzetli ve birbirinden değişik ürünleri ile Uşak’ın vazgeçemeyeceği bir mekan olacağı konusunda iddialı olan İş İnsanı Mustafa Yıldız, tüm Uşaklıları işyerini görmeleri için davet etti.

Yıldız, “Güzel ilimiz son yıllarda durmadan büyüyor ve gelişiyor. Buna paralel olarak, ilimize yakışan işyerleri sayısı da artmalı mottosu ile geçtiğimiz günlerde Uşak’ta ilk olarak Eklersistan İstasyon Şubesini Uşaklıların hizmetine sunmuştuk.

Bu kez de Kemalöz Mahallesi Atatürk Meydanı No: 46/a daki Dondurmanya ve Eklersitan işyerinin açılışını başarılı bir şekilde gerçekleştirmekten çok mutluyum. Elbette bu işlerden para kazanacağız. Ama para kazanmaktan da önemli olan Uşak’a ve Uşaklıya yaraşır ve damak zevkine uygun ürünler sunmak diye düşündüm.

Uşak’a ilk Eklersitan markasını getirdiğimiz için halkımız 26 çeşit ekler tadını çok iyi bilir. Ekleristan, kendini tüm Türkiye’ye kanıtlamış bir markadır.

Eklerlerimizin yanı sıra, Dondurmanya Bölümümüz Dondurmalı pasta, çilekli, çikolatalı, fıstıklı, ve limonlu dondurma çeşitleri ve Karışık Meyveli Dondurma klasik ve yeni nesil 36 çeşit dondurmamızla halkımıza hizmet vermekteyiz.

Farklı lezzetler denemeyi sevenler, her zaman taze olan birbirinden çeşitli ve usta eller tarafından özenle hazırlanan dondurmamızın tadına bir kez baksınlar Bir daha vazgeçemeyecekler” şeklinde iddiasını ortaya koydu.

,