Devlet Bahçeli’ye ne oldu? Bahçeli’nin neden kolunda sargı yüzünde morluk var?

Türkiye 31 Mart yere seçimler için sandık başına gidiyor. Çeşitli illerden peş peşe siyasi isimlerin oy kullandığına dair haberler geliyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli'de Ankara'da oyunu kullandı. Ancak kolundaki sargı ve yüzündeki morluk dikkat çekti.
Devlet Bahçeli’ye ne oldu? Bahçeli’nin neden kolunda sargı yüzünde morluk var?

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'de 31 Mart yerel seçimler için oyunu kullanan siyasi liderler arasında yerini aldı. Ancak Bahçeli'nin kolundaki sargı ve yüzündeki morluk herkesin dikkatini çekti. Bunun üzerine arama motorlarında Devlet Bahçeli'ye ne oldu? Devlet Bahçeli'nin neden kolunda sargı, yüzünde morluk var? sorusu sıkça araştırılmaya başlandı.

DEVLET BAHÇELİ'YE NE OLDU?

Devlet Bahçeli'nin Ankara'da oyunu kullanırken, alnında ve gözlerinin çevresindeki morluk kısa sürede gündem oldu. Bunun yanı sıra Bahçeli'nin kolunun da sargılı olması Bahçeli kaza mı geçirdi? sorusunun sorulmasına neden oldu. Bahçeli'nin durumuna ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

gj-xtkixkaazk5w-min.png

BAHÇELİ OYUNU KULLANDI

Saat 08.00'de başlayan oy kullanma işlemi akşam saat 17.00'ye kadar devam edecek. Seçmenlerin ve parti liderlerinin oylarını kullanmasının ardından 17.00'den sonra sayım işlemine geçilmesi bekleniyor. Devlet Bahçeli'de az önce Ankara'da oyunu bir ortaokulda kullandı.

"PARTİYE GEÇİYORUM ŞİMDİ

Bahçeli, oyunu Anıttepe Ortaokulu’nda kullandı. Oy kullanma işleminden sonra önemli açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Yeni yüzyılın Mahalli İdareler seçiminin ilkini gerçekleştiriyoruz. Milletimiz için devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum. Partiye geçiyorum şimdi" diye konuştu.

Bunun yanı sıra Devlet Bahçeli yüzündeki morluk ve kolundaki sargı hakkında bir şey söylemedi. Sosyal medyada konu kısa süre içerisinde gündem olurken, 2018 yılında da benzer morlukların olduğu ve sebebinin açıklanmadığı hatırlatıldı.