Depremin 13'üncü gününde 3 mucize gerçekleşti. 1'i çocuk 3 kişi kurtarıldı!

Kahramanmaraş merkezli deprem Hatay, Gaziantep, Diyarbakır başta olmak üzere çevre 10 ilde büyük bir yıkımın meydana gelmesine neden olurken deprem bölgesinde mucizeler gerçekleşmeye devam ediyor.
Depremin 13'üncü gününde 3 mucize gerçekleşti. 1'i çocuk 3 kişi kurtarıldı!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem çevre 10 ili etkilerken oldukça büyük bir yıkım gerçekleşti. Binlerce bina enkaza dönerken enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları depremin 13. gününde de hala devam ediyor. AFAD ve Kızılay tarafından deprem bölgesinde çalışamalar hala devam ederken asrın felaketinin 13. gününde 3 mucize gerçekleşti. Enkaz altından biri çocuk üç kişi kurtarıldı. 

MUCİZELER GERÇEKLEŞMEYE DEVAM EDİYOR!

Kahramanmaraş merkezli deprem Hatay, Gaziantep, Diyarbakır başta olmak üzere çevre 10 ilde büyük bir yıkımın meydana gelmesine neden olurken deprem bölgesinde mucizeler gerçekleşmeye devam ediyor. Deprem bölgesinden güzel haberler gelmeye devam ederken ekiplerin çalışmaları sürmeye devam ediyor. Deprem bölgesinde hem hasar tespit çalışmaları hem de kurtarma çalışmaları hala devam ederken ekiplerin yüzünü güldüren bir kurtarma anı gerçekleşti. Madencilerin de büyük emeği olan kurtarma çalışmalarında biri çocuk üç kişi enkaz altından çıkarıldı. 

Depremin ilk anından bu yana devam eden kurtarma çalışmalarında vatandaşların enkaz altından kurtarma çalışmaları hala devam ediyor. Tüm dünya gündemine oturan asrın felaketinin ardından binlerce vatandaş hayatını kaybederken birçok kişi de enkaz altından çıkarıldı. Depremin 296'ıncı saatinde bir mucize gerçekleşti. Enkaz altından 3 kişi kurtarıldı. Antakya ilçesi General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'ndeki Kanatlı Apartmanı'nın enkazından biri çocuk 3 kişi sağ çıkarılırken enkaz altından çıkarılan vatandaşlar tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü.