Depremden kaçan 7 kişilik aile Konya'da yangında can verdi

Türkiye'de merkezi Kahramanmaraş olan büyük deprem sonrasında depremzedelerin farklı şehirlere göçleri başladı.
Depremden kaçan 7 kişilik aile Konya'da yangında can verdi

Depremden kaçan 7 kişilik aile Konya'da yangında can verdi - Türkiye'de merkezi Kahramanmaraş olan büyük deprem sonrasında depremzedelerin farklı şehirlere göçleri başladı. Bu süreçte deprem felaketinden kaçarak Konya'ya yerleşen 7 kişilik aile ile ilgili gündeme düşenler herkesi şaşırttı. Konya'nın Karatay İlçesi'nden gelen son dakika açıklamasında Yediler Mahallesi Sırrıağa Sokak'ta biri misafir diğer iki Suriyeli ailenin kaldığı bir müstakil evde yangın çıktığı belirtildi.

Yangının nedeni bilinmezken kısa süre içerisinde büyüyerek her yere ulaştığı ve çevrede ki vatandaşlardan fark edillir edilmez itfaiye ekiplerine bildirilirken bölgeye de kısa süre içerisinde de itfaiye, sağlık ve polis ekipleri de sevk edildi.

Bölgelere ulaşan itfaiye ekipleri hemen bu süreçte yangına müdahale ederken bu sırada da evin çatısında yangın sonucunda çökerken söndürme çalışmalarının da sona ermesi ile birlikte iş makinesi oluşan enkazı kaldırdı. Kaldırılan enkaz içerisinde ise depremzede oldukları da fark edilen ve Gaziantep Nurdağı'ndan kente geldikleri de öğrenilmiş olan 7 kişilik ailenin cansız bedenlerine ulaşıldığı belirtildi.

Evde kalan diğer ailelerden 2 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırılırken bölge içerisinde gerçekleştirilen aramalarda da toplam 7 cansız beden hastane morguna gönderildi.