Deprem bölgesi için düzenlenen kermese katılanlara teşekkür belgesi verildi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen 11 ilde hayat adeta durdu. Binlerce vatandaşımınız hayatını kaybettiği felakette depremzedeler için çeşitli destekler de sağlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kütahya'da deprem bölgesine gönderilmek üzere yapılan kermese katılanlar için bir teşekkür belgesi verildi.
Deprem bölgesi için düzenlenen kermese katılanlara teşekkür belgesi verildi

Deprem bölgesi için düzenlenen kermese katılanlara teşekkür belgesi verildi - Kütayha'da 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve Yüzyılın Felaketi olarak adlandırılan depremlerden etkilenen vatandaşlar için bir kermes düzenlendi. 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremler 11 ili etkisi altına alarak binlerce zayıf yapının yıkılmasına neden oldu. Deprem felaketinde binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken binlercesi de evsiz kaldı. Ortaya çıkan barınma, giyinme, ısınma, hijyen gibi çeşitli ihtiyaçlar halkın da destekleri ile giderilmeye çalışılırken Kütahya Valiliği bünyesinde afet bölgesine destek amaçlı kermes düzenlendi.

KÜTAHYA VALİLİĞİ'NDEN TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM TÖRENİ

Kütahya'da halkın yoğun katılımı düzenlenen kermese katkı sağlayan kamu kurum ve kuruluşlar ile Sivil Toplum Kurulışları (STK) temsilcileri için 'Teşekkür Belgesi Takdim Töreni' düzenlendi. Kütahya Valisi Ali Çelik’in eşi Neziha Çelik ve Vali Vekili Mustafa Güney’in katılımıyla düzenlenen programda ''Depremzedelerimiz için bir sofra da sen kur'' yardım kampanyasının da tanıtımı yapıldı. Depremzedelere destek için düzenlenen kermeste 1 milyon 400 bin lira toplandığını belirten Vali Vekili Mustafa Güney, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı törende, depremzedeler yararına düzenlenen kermeste Kütahya Belediyemizin standının oluşmasında emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek kermese katılım sağlayan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile STK’lara aynı zamanda Kütahyalılara teşekkür etti.