Denizli'deki kaza sonucu pehlivan kardeşlerden biri hayatını kaybetti
Yunt Dağı Yağlı Güreşlerinden dönen otomobilin kaza yapması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Pamukkale Belediyesporlu milli güreşçi Beytullah Sarı’nın güreşçi kardeşi ve babası ve 2 akrabası da toprağa verildi. Kazada ağır yara alan milli güreşçi Beytullah Sarı’nın ise Manisa Şehir Hastanesi’ndeki tedavisi devam ediyor.
DENİZLİ'DE TRAFİK KAZASI!
Dün sabah saatlerinde İzmir-Ankara E96 karayolu Bülent Ecevit Köprülü Kavşak girişinde kaza meydana geldi. Kaza sonucunda ise sürücü Adem Yüce ve oğlu Oktay Yüce (20) ile güreşçi Burak Sarı (17) ve babası Bekir Sarı (41) yaşamını yitirdi.
Aynı araçta yer alan Avrupa üçüncüsü 15 yaşındaki milli güreşçi Beytullah Sarı ise ağır yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybeden 4 kişi ön otopsi yapılmak üzere Salihli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Ağır yaralanan milli güreşçi Beytullah Sarı'nın ise Manisa Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Milli güreşçinin durumunun kritik olduğu öğrenildi.
ÖLEN KİŞİLER TOPRAĞA VERİLDİ
Kazada hayatını kaybeden Adem Yüce ve oğlu Oktay Yüce ile güreşçi Burak Sarı ve babası Bekir Sarı toprağa verildi.
Manisa'da feci kaza! Güreşçilerin olduğu otomobilden 4 ölü çıktı!
Katliam gibi trafik kazası! Yozgat Sorgun otobüs kazası 12 ölü 19 yaralı var
Bunun ardından ise milli güreşçi Beytullah Sarı'nın da ameliyat olacağına dair açıklamalar yapıldı. Fakat milli güreşçinin durumunun iyi olmadığı da ifade edilenler arasında yer alıyor.