Denizli Merkezefendi ve Sarayköy’ün bazı mahallelerinde su kesintisi

Belediyeler, vatandaşların daha iyi bir su hizmeti alabilmesi için dönemsel olarak su kesintileri yapabiliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi su kesintisini duyurdu. Merkezefendi ve Sarayköy su kesintisi duyurusunun detayları..
Denizli Merkezefendi ve Sarayköy’ün bazı mahallelerinde su kesintisi

Aktarılan son habere göre içme suyu iletim hatları üzerinde yapılacak çalışmalar sebebi ile 15 Şubat Perşembe günü Denizli Merkezefendi ve Sarayköy’ün bazı mahallelerinde su kesintisi yapılacak.

DESKİ AÇIKLAMA YAPTI

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) açıklamayı yaptı. Buna göre 15 Şubat Perşembe günü içme suyu iletim hattı üzerinde çalışmalar yapılacak bu sebeple de Merkezefendi ve Sarayköy ilçelerinin bazı mahallelerinde su kesintisi olacak. Vatandaşların yaşanabilecek bu duruma karşı tedbirli olması gerektiği ifade edildi.

SU KESİNTİSİ SAATİ

Su kesintisi için yapılan açıklamada saat ve bölge bilgisi de paylaşıldı. Buna göre DESKİ 15 Şubat Perşembe günü saat 09.00 – 18.00 arasında Merkezefendi ilçesinde Üzerlik ve Aşağışamlı Mahalleleri ile Sarayköy ilçesinde Merkez Mahalleler, Beylerbeyi, Duacılı Gerali, Hasköy, Yakayurt, Sığma Mahallelerinde su kesintisi yapılacağını duyurdu.

DAHA ERKEN GELEBİLİR

Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Denizli Merkezefendi ve Sarayköy’ün bazı mahallelerinde su kesintisiaDenizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün, içme suyu iletim hatları üzerinde yapacağı çalışmalar nedeniyle Merkezefendi ve Sarayköy ilçesinin muhtelif mahallelerinde su kesintisine gidilecektir. Bu kapsamda, 15 Şubat Perşembe günü saat 09.00 ile 18.00 saatleri arasında, Merkezefendi ilçesi Üzerlik ve Aşağışamlı ile Sarayköy Merkez Mahalleler, Beylerbeyi, Duacılı, Gerali, Hasköy, Yakayurt, Sığma mahallelerinde su kesintisi yapılacaktır. Vatandaşlarımızın kesintiden mağdur olmamaları için önlem almaları gerekmekte olup, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecektir”

Buna göre bakım çalışmalarının erken bitmesi halinde sular belirtilen saatten önce gelebilir.