Denizli Merkezefendi Belediyesi'nden emlak vergisi kararı!

Denizli’de Merkezefendi Belediyesi vatandaşların 2024 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 1. taksit ödemelerini rahatlıkla yapabilmeleri için vezneleri hafta sonunda da açık tutma kararı aldı.
Denizli Merkezefendi Belediyesi'nden emlak vergisi kararı!

DENİZLİ (İHA) – Türkiye’de 2024 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 1. taksit ödemeleri ile alakalı büyük bir telaş yaşanıyor. Vergi mükellefi olan vatandaşlar Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemelerini 31 Mayıs 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar ödemek zorundalar. Bu son ödeme tarihinin aşılması durumunda vatandaşları vergilerine gecikme cezası eklenecek.

Belediyelere yapılan ödemeler yığılma meydana getiriyor. Vatandaşlar kuyruklara girmek zorunda kalırken bu duruma bazı belediyeler müdahale etmeye başladılar. Denizli’de de Merkezefendi Belediyesi vatandaşların daha rahat bir şekilde ödemelerini yapabilmeleri için bu hafta sonunda vezneleri açık tutarak vatandaşlara hizmet etme kararı aldı.

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ VEZNELERİ BU HAFTA SONU AÇIK TUTACAK!

Merkezefendi Belediyesi devam eden 2024 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 1. taksit ödemeleri nedeniyle 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günü veznelerin hizmet vereceğini duyurdu.

Merkezefendi Belediyesi veznelerde yığılma olmaması, vatandaşların cezalı duruma düşmemesi için çalışmalara devam ediyor. 2024 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 1. Taksit ödemeleri Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası Veznesi, Tapu ve Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü Veznesi, Merkezefendi Kültür Merkezi Veznesi, Adalet Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:23 Tahsilat Veznesi ve Merkezefendi Belediyesi web sayfasından gerçekleştiriliyor.

Merkezefendi Belediyesi ana hizmet binasındaki vezneler 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Vatandaşlar vergilerini 31 Mayıs Cuma gününe kadar ödeyebilecek.

Ödemeler belediyenin anlaşmalı bankaları üzerinden de yapılabiliyor. Mobil veya internet bankacılığı ile bu ödemelerin gerçekleştirilme imkanı bulunuyor. Her belediyenin anlaşmalı bankası ayrı olabileceği için vatandaşların ödeme yapacakları belediyeden bilgi alıp herhangi bir yere girmeden ödemelerini gerçekleştirebilecekleri bildirildi.