Danla Bilic Twitter'da neden gündem oldu, Beyaz TV muhabirine ne dedi?

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, her adımı ile gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Twitter'da çok konuşulanlar arasına giren Bilic'in neden gündem olduğu merak edildi.
Danla Bilic Twitter'da neden gündem oldu, Beyaz TV muhabirine ne dedi?

Danla Bilic Twitter'da neden gündem oldu, Beyaz TV muhabirine ne dedi? - Ülkemizde sosyal medya fenomenliği hayli popüler oldu. YouTube üzerinden yayınladığı videoları ile tanınan ve sosyal medya fenomeni olarak adlandırılan Danla Bilic, sözleri ile zaman zaman gündem oluyor. 

DANLA BİLİC TWİTTER'IN GÜNDEMİNE OTURDU

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaralarını sarmaya çalışırken Hatay'da meydana gelen depremlerle yeniden sarsıldı. Depremin iilk günlerinde yardım kampanyalarına katıldığı bilinen fenomen isim Danla Bilic, Türkiye'nin en çok kullanılan sosyal medya platformu Twitter'da Trend Topic (TT) listesinin başında yer aldı. Twitter'ın en çok konuşulanları arasına giren Danla Bilic hakkında pek çok vatandaş, ''Danla Bilic neden gündem oldu?'' sorusuna yanıt armaaya başladı. Danla Bilic'in Beyaz TV muhabiri ile arasında geçen diyalog nedeniyle gündem olduğu öğrenildi. 

DANLA BİLİC NEDEN GÜNDEM OLDU?

Danla Bilic, yaşanan deprem felaketinin ardından dün akşam saatlerinde bir mekan çıkışı görüntülendi. Arkadaşlarıyla yediği yemek sonrası Beyaz TV'nin kamerasına takılan Danla Bilic'e muhabirin "Gayet iyisiniz, bu süreci de hızlı atlatıyorsunuz” demesi üzerine Beyaz TV muhabirine Danla Bilic’ten yanıt geldi. Bilic, ''Yapabileceğim başka bir şey yok yardım etmeketen başka, böyöle laf sokmana gerek yok.'' dedi. Muhabirin, ''Birisi bir paylaşım yaptığında siz hemen karşı koyuyordunuz, şu süreçte paylaşım olur mu dşye. Siz de gayet eğleniyorsunuz.'' dedi. Bu sözlere karşılık veren Bilic, ''Şu an çok güzel bir proje için yemeğe geldik. Deprem haberini aldık dağılıyoruz o kadar, hiç laf sokmana gerek yok, laf sokacağın en son insan da benim bu arada'' diyerek aracıyla evinin yolunu tuttu. Yaşanan olayın ardından Danla Bilic sosyal medya hesapları üzerinden Beyaz TV muhabiri ile arasında geçen diyaloga ilişkin videoyu paylaşarak, ''Sorumlulara uzatamayacağınız mikrofonları bize uzatıp ahkam kesmemeyi öğreneceksiniz! Bir tarafınız yiyorsa bu soruları muhatabına sorun. Sorumlulara uzatamayacağınız mikrofonları bize uzatıp ahkam kesmemeyi öğreneceksiniz! Bir tarafınız yiyorsa bu soruları muhatabına sorun.'' ifadelerine yer verdi. Yaşanan olayın ardından Twitter'ın TT listesinde ''Danla Bilic'' ve ''Beyaz TV'' gündem oldu.