ÇYDD Uşak Şubesinde Nihal Sallantı Dönemi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Uşak Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Şubenin 22 yıldır başkanlığını yapan Naile Akçay, bayrağı Nihal Sallantı’ya devretti.
ÇYDD Uşak Şubesinde Nihal Sallantı Dönemi

Şube binasında yapılan genel kurulun Divan Başkanlığını Ahmet Özpınar yaptı. Tek liste ile gidilen seçimlerde emekli Türkçe Öğretmeni Nihal Sallantı ve ekibi seçildi.

Sallantı’nın başkan olduğu genel kurulda da yönetim kurulu üyeliklerine;

Başkan Yrd.Turgay Eldemir, Sayman Türkan Keskin, Yazman Seyhan Yazıcı, üyeliklere de Yusuf Bodur, Aytek Torlak ve Yeter Unal seçildi.

ÇYDD Uşak şube Başkanı seçilen Nihal sallantı, şubenin 22 yıldır başkanlığını yapan Naile Akçay’a teşekkür etti. Sallantı, “Bizden önceki yönetimimizin başlatmış olduğu ve sürdürdüğü projeler mutlaka devam edecektir. ÇYDD Uşak Şubesinin kurumsal kimliği bunu gerektirir.

“ÇYDD’nin kurumsal yapısında hiçbir şey değişmeyecek. Arkadaşlarımızın başlamış olduğu tüm projeler sürdürülecek. Ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda çağdaş, laik ve Atatürkçü eğitimin ne kadar önemli olduğunu hepimiz yaşayarak gözlemleyebiliyoruz. Uşak’ın çağdaş yüzünün de şubemizin de yanımızda olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.