ÇYDD Uşak Şubesinde göz yaşartan tablo

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Uşak Şubesi bursu ile 10 yıl önce mezun olan kardelen ve yıldızlarla, şimdiki burs alan öğrenciler bir araya geldi.
ÇYDD Uşak Şubesinde göz yaşartan tablo

ÇYDD Uşak Şubesi binasında gerçekleştirilen bu heyecan verici buluşmada ÇYDD Uşak Şube Başkanı Nihal Sallantı ve yönetim kurulu üyeleri de bulundu.

Şube Başkanı Nihal Sallantı, aydınlık ve çağdaş bir Türkiye için bütün ÇYDD Şubelerinin yurt çapında gece gündüz çalıştığını kaydetti.

Sallantı, “ÇYDD Uşak Şubesi olarak daha önceki mezunlarımızla buluştuk.10 sene önceki öğrencilerimizle ve şimdiki öğrencilerimiz yönetimimiz ve gönüllülerimiz çok güzel eğlenceli bol anı paylaşımlı bir gün geçirdik. Katılımcılara sonsuz teşekkürler ederim” dedi.

Bir zamanlar şubelerinden burs alarak zor koşullarda tahsil yaşamını tamamlayan kardelen ve yıldızlarımızın, şimdi birer avukat doktor, mühendis gibi topluma yayarlı birer meslek sahibi olmasını görmek anlatılmaz derecede bizleri mutlu kıldı. Umarım, şu anda bünyemizde bulunan kardelen ve yıldızlarımız da ağabeylerinin başarısını gerçekleştirecektir” temennisinde bulundu.