Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!

24 Şubat tarihinde yayımlanan Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı atama ve görevden alma kararları yayımlandı!
Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bugün yayımlanan Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı görevden alma ve atama kararlarının yayımlandığı öğrenildi. Konu hakkında yayımlanan atama kararlarına göre Bakanlıklar tarafından yapılan görevden alma ve atama kararlarına göre bazı kurum ve kuruluşlarda yeni atamaların gerçekleştirildiği öğrenildi.

24 Şubat tarihli Resmi Gazete Kararnamesine göre yayımlanan görevden alma ve atama kararlarına göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından görevden alma ve atama kararları açıklandı. Tüm bunların yanı sıra da Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde bazı illerde hizmet veren müdürlerin de görevden alınarak kişilerin Muhasebe, Denetim Standartları Kurulu Üyesi ve Kamu Gözetimi gibi kadrolara atamalarının yapıldığı açıklandı. 

RESMİ GAZETE ATAMA KARARLARI YAYIMLANDI! 

Konu hakkında yapılan açıklamlarda Aile Bakanlığı, 4 farklı atama gerçekleştirirken, bunun yanı sıra Çalışma Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda da gerçekleştirilen atamalar şu şekilde verildi; 

Yayımlanan bu kararlar Cumhurbaşkanı imzası ile onaylanarak 24 Şubat 2023 tarihli Resmi Gazete ilanlarına göre paylaşıldı.