Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! 90 atama gerçekleştirildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Resmi Gazete kararlarına göre Hazine ve Maliye Bakanlığına 90 atama gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! 90 atama gerçekleştirildi!

25 Şubat tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ilanlarına göre Hazine ve Maliye Bakanlığına toplamda 90 atama gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan bu kararların yakın zamanda gerçekleştirilen sınavın ardından atamalarının yapılması sonucunda alımlarının gerçekleştirildiği öğrenildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde yapılan bu atamalar merak konusu iken Resmi Gazete'de atamaları yapılan kişilerin isimleri ile birlikte listesi yayımlandı. 

RESMİ GAZETE ATAMA KARARLARI YAYIMLANDI! 

Bugün yayımlanan Resmi Gazete kararlarına göre "Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Müfettişliklerine yapılan yeterlilik sınavında başarı gösteren ekli listede yer alan Vergi Müfettiş Yardımcıları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır." ifadeleri ile atamaların gerçekleştirildiği verilerek 24.2.2023 tarihli ve 2023/110 sayılı kararın listesi şu şekilde verildi; 

Kararlar ve ataması gerçekleştirilen kişilerin ismi 25 Şubat tarihinde yayımlanan Resmi Gazete'de yayımlanmıştır.