Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu programı ve Giresun mitingi nerede ne zaman saat kaçta açıklandı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partilerin rekabeti artarken Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Giresun ve Ordu mitingi düzenleyecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu programı ve Giresun mitingi nerede ne zaman saat kaçta açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu programı ve Giresun mitingi nerede ne zaman saat kaçta açıklandı - Mayıs ayında yapılan genel seçimlerde 2. turda en çok oyu alarak bir kere daha Cumhurbaşkanı olarak seçilen Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimlerin çalışma startını o tarihte vermişti.

Genel seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başaran AK Parti yerel seçim çalışmalarına başlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan en önemli önceliğini İstanbul ve Ankara'nın geri alınması olarak belirlemiş, 81 ilde bu kapsamda seçim çalışmalarını başlatmıştı. Seçime kısa bir süre kala ilçe ve belde belediye başkan adayları belirlenmeye devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programı belli oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ORDU MİTİNGİ NE ZAMAN, NEREDE, 16 ŞUBAT 2024 CUMA SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü programını Ordu ve Giresun illerine ayırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak Ordu'yu ziyaret edecek. Erdoğan Ordu mitingi Cumhuriyet Meydanı Altınordu'da düzenlenecek. Miting saati ise 14:00 olarak açıklandı.

erdogan-mitingi.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİRESUN MİTİNGİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Erdoğan günün 2. programı kapsamında Giresun'da olacak. Erdoğan Giresun mitingi saat 16:00 itibari ile başlayacak. Miting alanı olarak ise Giresun Valiliği yanında bulunan alan kullanılacak.