Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına gelen son anket paylaşıldı! İşte son oy oranları

Türkiye'de seçime kısa bir süre kala partiler kendi anketlerini yaptırmaya devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına gelen son anket paylaşıldı! İşte son oy oranları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına gelen son anket paylaşıldı! İşte son oy oranları - Türkiye'de seçime kısa bir süre kala partiler kendi anketlerini yaptırmaya devam ediyor. AK Parti kanadının belirli aralıklarla yaptırdığı seçim anketlerinde de sona gelindi. Buna göre ise gündeme Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında ki son anket düşerken sonuçlar da paylaşıldı.

Türkiye'de AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi Orhan Miroğlu'nun katıldığı tv programında 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçim öncesinde son anket sonuçlarını paylaştı. Türkiye'de en fazla siyasi parti üyeliği olan AK Parti'nin Türkiye'de de 20 yıldır yöneten çok güçlü siyasi kadrolara sahip olduğu ifade edilirken, parti oy oranının da yüzde 51 ila 53 arasında olduğu ifade edilirken seçiminde ilk turda tamamlanacağı açıklandı.

Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Orhan Miroğlu tarafından dikkat çeken değerlendiremler.

Miroğlu, "Ne vaat ederse etsin HDP'nin kendine ait bir programı var. Ve bu programı tüm Türkiye'de hakim kılmak isteyen bir parti. Bir şeye inanıyor bu arkadaşlar ve inandıkları şeyin hepimizin faydasına olacağına dair bir kanaatleri var ama öyle değil. HDP yönetebileceği bir özerk bir bölge ister. Hem seçmenleri arasında hem de HDP'yi yöneten kadrolar arasında. Nedeni şu 2019'da yerel seçimlerde yaptıkları tercih halen sorgulanıyor. HDP ve terör örgütü PKK ilişkisi vesayet gibi" diye konuştu.

AK Parti'nin milyonlara hitap eden üyesi olduğunu ifade eden Miroğlu, "Yüzde 51-53 oyumuz var. Seçim ilk turda biter" ifadelerini kullandı.