Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim öncesi rehavet uyarısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün Kadınlar Buluşmasında seçim öncesi vatandaşlara rehavet uyarısı geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim öncesi rehavet uyarısı!

Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci tura kalması ve 28 Mayıs günü yapılacağının açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından halk buluşmaları yapılmaya devam etti. İlk olarak deprem bölgelerinde miting düzenleyen Erdoğan bugün ise Kadınlar Buluşması'na katıldı. Seçim öncesinde önemli açıklamalar yapan Erodoğan, "Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turu için sadece 1 gün kaldı. Sadece kendimizle ilgili değil, ülkemizin ve evlatlarımızın geleceği için de çok mühim bir karar vereceğiz. Vatanımızın istiklal ve istikbal uğruna verdiği mücadele ile milletimizin huzurundayız. Elbette her kul gibi yapmak isteyip de yapamadıklarımızla kusurlarımızla milletin huzurundayız. 14 Mayıs günü şahsıma ve Cumhur İttifakı'na verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum. Meclis'te 323 vekil ile çoğunluğu elde ettik. Cumhurbaşkanlığında da 49.54 ile rakibimizden 5 puan önde bitirdik. Önümüzde seçimlerin en kritik aşaması var. İkinci tur için 1 gün kaldı. Bu pazar bir kez daha sandıklara gidip belki de hayatımızın en önemli tercihlerinden birini yapacağız. Ülkemizin ve evlatlarımızın geleceğine dair mühim karar vereceğiz." diyerek vatandaşlara çağrıda bulundu.

ÖNDEYİZ DUYGUSU İLE REHAVETE KAPILMAYALIM!

28 Mayıs seçimlerine 2 günden az bir süre kala açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimde oy kullanmama gibi rehavete kapılmaması için kimsenin rehavete kapılmaması gerektiği "323 kişiyle bu yola devam ederse hukuktan başka hiçbir şey tecelli etmez. Pazar günü sandıkları hep beraber patlatacağız. Her zaman beim bir sözüm var. "Kale içerden fethedilir." Sizinle bu fethi yapacağız. Pazar günü hep beraber AK Parti'nin cumhurbaşkanlığı zaferiyle bu işi bitirelim. Nasıl olsa öndeyiz duygusunun bizi rehavete sürüklemesine izin vermeyiz. 

Pazar günü oy kullanmak ve sandıklara sahip çıkmak dışında hiçbir planımız olmayacak. Sandık önümüze sadece 5 yılda bir gelir. Hayatta pek çok şeyin telafisi vardır ama sandığın telafisi yoktur. Pazar günü oy kullanmak ve sandıklara sahip çıkmak dışında hiçbir planımız olmayacak. Sabahın çok erken saatlerinde itibaren oy yerlerine gitmenizi ve oraları bayram yerine çevirmenizi rica ediyorum." şeklinde konuştu.