Cumhur İttifakı'ndan yeni kadro müjdesi! O kişiler için çalışmalar başlatıldı

MHP'li isim tarafından yapılan son açıklama ile birlikte uzman çavuşlara kadro ve özlük hakkı müjdesi verildi.
Cumhur İttifakı'ndan yeni kadro müjdesi! O kişiler için çalışmalar başlatıldı

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir zaman kala partişler ve ittifaklar tarafından seçim öncesinde seçmenlere yapılacak olan çalışmalar hakkında blilgiler ve vaatler vermeye başladı. Partiler tarafından sürekli olarak devam eden mitingler ve paylaşımlar ile birlikte vatandaşlara ulaşan partiler bu süreç içerisinde Türkiye'nin ve insanların ihtiyaçlarının belirlenerek kişilere ulaştırılmaya başlanacağı öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da yapılan mitinglerde de yapılan açıklamalarda vatandaşların haklarının genişletilerek hem yeni imkanların sağlanacağı hem de bazı değişimlerin yaşanacağı açıklamıştı. 

CUMHUR İTTİFAKI'NDAN YENİ KADRO MÜJDESİ! 

Bugün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili adayı Baki Ersoy tarafından yapılan açıklama ile birlikte yaklaşık olarak 200 bin uzman çavuşların kadroya alınması ve özlük haklarının düzenlenmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yaşanan bu durum için çalışmaların yapılacağından bahseden Ersoy, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. 

Gazi, şehit, uzman çavuşlar ve sözleşmeli personelleri dışında kalan kişilerin özlük haklarınn düzenlenmesi üzerine çalışmaların yapıldığı öğrenilirken 14 Mayıs öncesinde Cumhur İttifakından bir ismin yaptığı açıklama ile birlikte kişilerin özlük haklarının yeniden korunacağına değinilmiş oldu.

Yaptığı paylaşımlarda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile bir araya geldiği fotoğrafı paylaşarak, "Uzman Çavuşlarımızın kadro ve özlük hakları ile ilgili elimizden ne geliyorsa yapacağız. İlgi ve alakalarından dolayı Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar'a çok teşekkür ederim. İnşallah hak ettiklerinizi alacaksınız Ali Tilkici Başkanım" şeklindeki ifadeleri ile uzman çavuşlar tarafından gündeme taşınan bu konunun çözüme kavuşturulacağından bahsetti. 

Bu anı bekleyen milyonlarca uzman çavuş için ise özlük haklarının yerine getirilmesi konusunun son derece önemli olduğuna dikkat çekildi.