Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi! Sağlık durumu nasıl?

Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi! Haberin kısa süre içerisinde yayılmasından sonra milyonlarca kişi Cübbeli Ahmet Hoca sağlık durumu nasıl, Cübbeli Ahmet Hoca kimdir, nereli? Sorularını araştırmaya başladı.
Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi! Sağlık durumu nasıl?

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmur Ünlü, geçirmiş olduğu kalp rahatsızlığı sebebi ile acilen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Peki, Cübbeli Ahmet Hoca sağlık durumu nasıl? İşte Cübbeli Ahmet Hoca hakkında merak edilenler..

SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN DUYURDU

Cübbeli Ahmet Hoca’nın kalp krizi geçirdiği haberi sonrasında durumunun ne olduğu merak konusu oldu. Ahmet Mahmut Ünlü’nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımında anjiyo yapılacağı açıklandı. Sağlık durumuna ilişkin gelen açıklama sonrasında vatandaşlar ameliyatının nasıl geçtiğini merak ediyor.

PROGRAMLARI İPTAL EDİLDİ

Aktarılan haberin detaylarına göre hastaneye kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’nın sağlık problemleri nedeniyle Bursa’da yapacağı programlarının iptal edildiği aktarıldı. Konuya ilişkin Ünlü’nün sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı. İşte o açıklama metni:

“Cübbeli Ahmet Hoca kalp rahatsızlığından dolayı şu anda anjiyo operasyonu olacaktır, dolayısıyla yarın Bursa Sohbeti'ne gelemeyecektir, tüm çevrenize duyurmanızı rica ediyor”

CÜBBELİ AHMET HOCA KİMDİR?

Cübbeli Ahmet Hoca’nın asıl adı Ahmet Mahmut Ünlü’dür. 27 Şubat 1965 İstanbul doğumlu olan Cübbeli Ahmet Hoca, hafız ve yazar olarak tanınmaktadır. Kamuoyundaki dikkat çekici açıklamaları ile bilinmektedir. Birçok risalesi olan Ahmet Mahmut Ünlü bunun yanı sıra vermiş olduğu vaazlar ile de tanınmaktadır. Cübbeli Ahmet Hoca İsmailağa Cemaati’nin önde gelenleri arasında bulunmaktadır. İsmailağa Cemaati’nin merkezi İstanbul’un Fatih ilçesindedir.

İki eşi olan Ahmet Mahmut Ünlü’nün toplamda 8 çocuğu bulunmaktadır.