Çocuk Kent bugün sürpriz etkinliklerle çocukları ve aileleri ağırlayacak!

Uşak Belediyesi tarafından Çocuk Kent’te bugün bir dizi etkinlik yapılarak hem çocukların hem de büyüklerin unutulmayacağı bir hafta sonu geçirmeleri sağlanacak.
Çocuk Kent bugün sürpriz etkinliklerle çocukları ve aileleri ağırlayacak!

Uşak Belediyesi çok daha iyi bir Uşak’ın mümkün olabileceğini ve bu kentin buna dair büyük bir potansiyelinin bulunduğunu ispat eden yeni projelerini sürdürüyor. Şehrin yeni bir sosyal yaşam alanı haline gelen Çocuk Kent’te Uşak Belediyesi bugün Uşaklı minikler ve büyükler için oldukça önemli bir imkan sunacak. Çeşitli etkinliklerle ailelere çocukları ile beraber Çocuk Kent’te sosyal aktivite çerisinde bulunmaları için imkan sağlanıyor.

ÇOCUK KENT ETKİNLİKLERİNDE NELER VAR?

Çocuk Kent etkinliklerinde hem küçükler için hem de büyükler için bazı sürprizler bulunuyor. Saat başı çekiliş ile çocuklara sürpriz hediyeler dağıtılacak. Bunun yanında geleneksel tiyatronun önemli gösterilerinden olan Hacivat - Karagöz, Aşuk Maşuk gibi gösteriler sahnelenecek. Ayrıca Bando Sihirbaz, Ateş Adam, Palyaço gösterileri yapılacak. Yarışmalarda ise çocuklar hünerlerini sergileyebilecekler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesini birebir taklit eden Muhammed Nur Nahya da yapılacak etkinlikte yer alacak.

BELEDİYE SERVİS KALDIRACAK!

Uşak Belediyesi’nin şehrin bazı yerlerinden Çocuk Kent’te ücretsiz servis kaldıracağı da açıklandı. Vatandaşlar bu servisleri kullanarak Çocuk Kent’e ücretsiz gidebildikleri gibi aynı şekilde dönüşü de bu ücretsiz servislerden karşılayabilecekler. Kalkış noktalarında saat 12.00’den itibaren servisler kapasitelerini doldurduklarında Çocuk Kent’e gitmek için hareket edecekler.

Servis kalkış noktaları şöyle açıklandı:

-Mehmet Akif Cuma Pazarı
-Sarayaltı Üçgen Park
-Anıttepe TOKİ ve TOKİ 4 Gediz
-Dikilitaş Millet Bahçesi Önü
-Şekerevleri Şeker Park
-Zümrüt Cami

Uşak Belediyesi tarafından yapılacak olan Çocuk Kent etkinliklerine çocuklar ve aileleri olmak üzere çok yoğun katılım olması bekleniyor. Etkinlikler bugün saat 14:00’da Kalfa Korusu’na kurulan Çocuk Kent’te başlayacak.