CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım ‘10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle İzmir yolu üzerinde bulunan kendine ait eğlence merkezinde yerel basın mensuplarına kahvaltı verdi.
CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım ‘10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı

Kahvaltıya; CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Hatice Semerci, CHP Uşak İl Başkanı Koray Akgün, CHP Kadın Kolları Uşak İl Başkanı Ayşe Ayaz, CHP kadın Kolları Merkez İlçe Başkanı Leyla Özler ve CHP Uşak İl Başkan Yardımcısı Ömür Önlü’de katıldı.

Uşak’ta görev yapan tüm gazetecilerin gününü kutlayan Yalım, “Aslında yarın 10 Ocak. Ben TBMMM çalışmaları için yarın Ankara’da olmam gerektiğinden sizlerin gününü bugünden kutlamak ve Siz Değerli basın mensuplarıyla bir arada olmak istedim” dedi.

Bu yıl yapılacak genel seçimlerde CHP’nin iktidar olacağını ve Uşak’tan en az 2 milletvekili çıkaracağını ileri süren CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, gazetecilik mesleği ile ilgili projeleri olduğunu, bunu ilerleyen günlerde açıklayacağını belirtti.

Yalım, Uşak Kayaağıl termal ve Banaz ilçesi Hamamboğazı jeotermal sularının kent içi ısıtmasında kullanılabileceğini, komşumuz Afyonkarahisar’ın bunu yıllar önce başardığını ve Ürünköy kavşağına İzmir istikametine bir alt geçit yapılabileceğini, CHP iktidarı döneminde Uşak için tüm bu projeleri hayat geçireceğini sözlerine ekledi.

Daha sonra gazetecilere kalem hediye eden Yalım onlarla fotoğraf çektirdi.

(SALİH KILINÇ / HABER)