CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay ile Sivaslı’da gövde gösterisi yaptı

CHP Sivaslı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısı ve İlçe binası açılış törenine, CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay katıldı
CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay ile Sivaslı’da gövde gösterisi yaptı

CHP Genel Merkezi ve CHP Sivaslı ilçe üyelerinin katkılarıyla satın alınan  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binasının açılışı ve Sivaslı Merkez, Tatar Ksb. Pınarbaşı Ksb. ve Selçikler Kasabası Belediye Başkan Adayları ile İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyelerinin tanıtımı gerçekleştirildi.

           

Sivaslı Çamlık Parkı Düğün Salonunda gerçekleştirilen Aday tanıtım toplantısı öncesi CHP İlçe Başkanlığı tarafından Lokma dağıtılarak ikramlarda bulunuldu. Açılış ve adayların tanıtımına ise İstanbul Milletvekili CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar ve Yönetimi, Uşak Merkez İlçe Başkanı Halil Arslan, CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Asım Kalellioğlu, CHP Banaz İlçe Başkanı Ethem Erdem, CHP Karahallı İlçe Başkanı Mithat Şahin, MHP Sivaslı İlçe Başkanı Mehmet Şakar, S.S. Sivaslı 3 Nolu Mot. Taş. Koop. Bşk. Ömer Akarsu, Kredi Kefalet Koop. Bşk. Safi Karakaya, S.S. Yeşil Sivaslı Min. Koop. Bşk. Galip Uykun,  Ziraat Odası Bşk. Muhammet Güneş, Avcılar Kulübü Başkanı Yaşar Şemsit, CHP Kadın Kolları Gençlik Kolları, Mevcut Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri, Sivaslı Belediye İşçileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

           

Toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. CHP İlçe Başkanı Hidayet Çiftçi tarafından açılış konuşması yapıldı. İl Başkanı Nadi Sancar, Uşak Milletvekili Özkan Yalım ve İstanbul Milletvekili CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay’ın kısa birer konuşma yapmasının ardından a kısa konuşmalar yapıldıktan sonra aday tanıtım toplantısına geçildi.

CHP Sivaslı Belediye Başkan Adayı Hürriyet Şafak, CHP Pınarbaşı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Naci Akyürek, CHP Tatar Belediye Başkan Adayı Yusuf Ceylan, CHP Selçikler Belediye Başkan Adayı İbrahim Kökçül, Belediye Meclis Üyesi adaylarını sundu ve projeleri hakkında bilgiler verdi.