CEVAP BURADA Kim Milyoner Olmak İster Bakara Suresi sorusu! Kim Milyoner Olmak İster 5 milyon TL’lik soru

ATV ekranlarının sevilen yarışma programları arasında olan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bugün 5 milyon TL’lik soru açılıyor. Daha sonra yarışmada son soru 1 milyon TL değerindeydi. Güncelleme ile birlikte en yüksek fiyatlı soru 5 milyon TL oldu.
CEVAP BURADA Kim Milyoner Olmak İster Bakara Suresi sorusu! Kim Milyoner Olmak İster 5 milyon TL’lik soru

Kenan Işık’ın sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Bakara Suresi sorusu gündem oldu. İşte cevap ve merak edilen o soru..

BERK GÖKTAŞ YARIŞIYOR

Berk Göktaş, başarısı ile son soruya kadar geldi. Boğaziçi Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan Berk Göktaş 5 milyon TL’lik soruyu açtırdı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı bugün saat 20.00’de yeni bölümü ile ATV ekranlarında izleyenlerle buluştu. Başarılı Göktaş, en yüksek fiyatlı soruyu açtırarak tüm Türkiye’nin dikkatini çekti. Henüz 19 yaşında olan genç yarışmacının yarışmada ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Aktarılan habere göre Göktaş, başarılı olması halinde kazanacağı ödül ile yurt dışında yüksek lisans yapmak istiyor.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BAKARA SORUSU

Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğullarının biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız diye isyan edip Hazreti Musa'dan Rabbini Dua et de versin diyerek istedikleri arasında hangisi yoktur?

A: Mercimek

B: Soğan

C: Nohut

D: Sarımsak

CEVAP: Nohut