Cerrahpaşa Tıp hastanesinden sonra Kağıthane Devlet Hastanesi'nin de tahliye edileceği paylaşıldı

Türkiye'de Kahramanmaraş ve Hatay merkezli gerçekleşen depremler sonrasında yurt geneli artçı depremler gerçekleşmeye devam ediyor.
Cerrahpaşa Tıp hastanesinden sonra Kağıthane Devlet Hastanesi'nin de tahliye edileceği paylaşıldı

Cerrahpaşa Tıp hastanesinden sonra Kağıthane Devlet Hastanesi'nin de tahliye edileceği paylaşıldı - Türkiye'de Kahramanmaraş ve Hatay merkezli gerçekleşen depremler sonrasında yurt geneli artçı depremler gerçekleşmeye devam ediyor. Tedbir amacıyla birçok hastanede deprem riskine karşı tahliyeler başlarken bu süreçte binaları incelenen ve depreme de dayanıksız olduğu tespit edilen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden hemen sonra İstanbul Kağıthane'de de bulunan Kağıthane Devlet Hastanesi'nin depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle taşınma kararı alındı.

Hastanenin de kısa bir süre içerisinde tahliye işlemlerinin başlayacağı belirtilirken; deprem sonrasında da Hatay'da bulunan Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Samandağ Devlet Hastanesi, Reyhanlı Devlet Hastanesi ve Kırıkhan Devlet Hastanesi; Adana'da bulunan Adana Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Malatya'da bulunan Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi tahliye edildi.