Cavit Hocaya zorlu bir görev

Uşak’ta yıllarını futbola adamış Antrenör Cavit Urhan, Dünya Gençlik Ve Spor Konfederasyonu Uşak İl Temsilciliği görevine atandı.
Cavit Hocaya zorlu bir görev

Uşak’ta futbolcu yetiştirmek yıllardır futbol antrenörlüğü ve çeşitli tv kanallarında spor yorumculuğu yapan Cavit Uran’ın, Dünya Gençlik Ve Spor Konfederasyonu Başkanlığı Uşak il temsilciliği görevine getirilmesi spor camiasına sevindirdi.

Yeni görevi için açıklamada bulunan Cavit Uran, “Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Uşak İl Temsilciliği görevine beni uygun gören Genel Başkanımız Sayın Türker Aygündüz başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Uşak’ta faaliyet gösteren tüm branşlardaki spor kamuoyunun desteklerini bekliyorum” dedi.

KİMDİR?

Cavit Urhan, 1974 yılında Banaz İlçesinde doğdu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Üniversite mezunu olan Uran, devlet memuru olarak Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde çalışmakta olup Altınordu Futbol Okulunda halen antrenörlük görevini de sürdürmektedir.

Aynı zamanda, Kanal58, Ege TV ve Kanal64 gibi tv kanallarında halen spor yorumculuğu görevine de devam eden Cahit Hocanın son görevi de Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Uşak İl Temsilciliği olmuştur.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler