Çavdarhisar Kaymakamlığı'ndan Uşak Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısına teşekkür!
Çavdarhisar Kaymakamlığı'ndan Uşak Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısına teşekkür! - Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesi Aizanoi Antik Kenti çevresinde bir takım düzenlemeler yapılmasına karar verilmişti.
Aizanoi Antik Kenti çevresinde cadde ve sokaklarına doğal taş döşenmesi için asfalt söküm çalışmasına başlandığı bildirilirken konuyla ilgili Çavdarhisar Kaymakamlığı'ndan açıklama yapıldı.
UŞAK BELEDİYE BAŞKANI'NA TEŞEKKÜR ETTİ
Çavdarhisar Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, ''Kütahya Valimiz Ali Çelik’in talimatlarıyla, Aizanoi Antik Kenti çevresi cadde ve sokaklarını doğal taş döşenmesi için asfalt söküm çalışmasına başladık.'' ifadelerine yer verildi.
Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamanın devamında ''Çalışmalarımıza desteklerinden dolayı, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Emre Kocabıyık ve Fen İşleri Müdürlüğü personeline, Karayolları 14.Bölge Müdürü Umut Akyazı’ya, Karayolları Kütahya 145. Şube Şefi Ahmet Alptekin’e ve personeline teşekkür ederiz. Kıymetli hemşerilerimizin ve ziyaretçilerimizin daha konforlu bir ulaşım sağlamaları için yoğun bir gayret içindeyiz.'' denildi.