Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Anıtkabir'e Uğurlandı

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen yurt içi kültür gezileri devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda bir çok STK’yı yurdun farklı bölgelerine gönderen Uşak Belediyesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne sponsor oldu. Dernek üyesi 50 kişi Anıtkabir’e yolcu edildi.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Anıtkabir'e Uğurlandı

Uşak Belediyesi tarafından daha önce birçok geziye gönderilen Uşak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, bu kez Ankara’ya doğru uğurlandı. Kent meydanından hareket eden 50 kişilik grup, Anıtkabir’i ziyaret edecek.

Hareket öncesi
Uşak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Uşak Şubesi Başkan Yardımcısı Turgay Eldemir yaptığı açıklamada "Belediyenin bize verdiği bu katkılardan dolayı çok memnunuz. Devamını da diliyoruz. Gelirimiz az olduğu için öğrencilerimizi getirmek götürmek noktasında bu destekler bizler için çok iyi oluyor. Türkiye’deki tüm Çağdaş Yaşamı Destekleme Dernekleri yarın sabah Anıtkabir’de buluşacak. Biz de Üniversite öğrencilerimizi Anıtkabir’e Atatürk’le buluşturmaya götürüyoruz. Toplamda 2 bin 500 kişi olmayı düşünüyoruz. Bu programı genel merkez düzenliyor, biz de katkıda bulunuyoruz. Belediyenin bu desteklerinden dolayı Başkan Nurullah Cahan beye çok teşekkür ederiz." dedi.


Ünal: Kültür Turlarında Belediyemiz Her Zaman Ön Planda

Ekibi yolcu etmek üzere alanda bulunan Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal da, "Bu akşam, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ni Ankara’ya göndereceğiz. Başkanımız her tura, her etkinliğe açık ve destek veriyor. Biz de bu etkinliklerin olmasından dolayı çok memnunuz. Hem tura katılan vatandaşlarımız için, öğrencilerimiz için, hem de STK’lar için ayrı bir farkındalık oluyor. Bu tür etkinlikler gayet güzel, diğer belediyelerin de bu tür etkinlikler yapmalarını temenni ediyoruz. Ben Anıtkabir’e Ankara’ya gidecek öğrencilerimize hayırlı yolculuklar diliyorum.’’ diye konuştu.

Daha sonra otobüse binen Ünal, Başkan Nurullah Cahan'ın selamını ilettiği gruba 'iyi yolculuklar' diledi.

DİĞER HABERLER:

Ergenekon Ortaokulu Çanakkale'de

Uşak Marangozlar Esnaf Odası Kapadokya'ya Gönderildi