BYC Gruptan ev konseptinde akaryakıt istasyonu

BYC Grup tarafından Ulubey yolu 5. Kilometre üzerinde yeni kurulan benzin istasyonunu görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.
BYC Gruptan ev konseptinde akaryakıt istasyonu

Klasik akaryakıt anlayışını alt üst eden bu yeni akaryakıt istasyonu, ziyaretçilerine ev ortamı sıcaklığında ve BYC Grup tecrübesi Petrol Ofisi güvencesi ile alışılmadık hizmetler sunuyor.

Her geçen gün büyüyen ve 1998 yılından bu yana ülke insanımızı sevdiklerine kavuşturmak için yollar köprüler ve viyadükler yapan BYC Grup, geçtiğimiz günlerde Uşak Ulubey İlçesi yolu 5. Kilometrede yeni açtığı akaryakıt istasyonu ile adından söz ettirmeyi başardı.

Petrol Ofisi’nin, akaryakıt çeşitleri, koruyucu ve aracın performansını artırıcı ürünleri ile titiz bir çalışma yürüten BYC çalışanları, özellikle uzun yoldan yorgun bir biçimde gelen sürücü ve ailelerini de güler yüzle karşılıyor.

Aracın, akaryakıt, madeni yağ, yıkama vs. gibi ihtiyaçlarının giderilmesi için hızlı ve özenli bir çalışma sürdürülürken, diğer taraftan sürücüler ve aileleri, akaryakıt istasyonunun mevsime göre yazlık ya da kışlık kısmında misafir ediliyor. Burada dinlenirken kendilerine çay kahve ikramları ile yorgunluk atmaları sağlanıyor. Varsa çocukları da çeşitli oyun gruplarının bulunduğu alanda, temiz havada, neşeli anlar yaşayıp gönüllerinde eğlenebiliyor.

Konukları dinlenmiş ve stresini atmış biçimde akaryakıt istasyonundan ayrılırken, kendilerini bir başka sürpriz bekliyor.BYC Akaryakıt istasyonunda yaşadıkları mutlu anları unutmamaları için poşetler içerisinde çeşitli hediyeler sunuluyor.

“BİZİM İÇİN ARAÇTAN ÖNCE İNSANIN PERFORMANSI GELİR”

Klasik akaryakıt istasyonu anlayışından niçin insan ağırlıklı bir değişikliğe gittikleri konusunda bilgi veren BYC Grup yetkilileri; “Aracın yakıt performansı, bakımı çok önemli. Sonuçta araçlar can taşıyor. Sürücülerimiz sevdiklerine bir an önce kavuşsun diye araçlarına gereken özeni çok dikkatli bir şekilde gösteriyoruz.

Ancak, aracı kullanan insandır. Aracında sevdiklerini taşıyor olabilir. Araca gösterdiğimiz büyük titizliği insana da göstermek zorunda olduğumuz düşünüyoruz. Sürücülerimiz, yorgunluğunu atıp, istasyonumuzdan ne kadar zinde bir şekilde ayrılırsa araçta bulunan insanlarımızın ve yolda bulunan diğer insanlarımızın da can güvenliği sağlanır.

Bu düşünceden yola çıkarak akaryakıt istasyonumuzda; “Önce İnsan” felsefesi ile hareket ettik.” açıklamasında bulundu.