Bülent Ersoy ve Özkan Yalım arasında şampanya diyaloğu

Hafta sonu, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’a ait eğlence mekanında sahne alan Türk Müziğinin Divası Bülent Ersoy, yine adına yakışan ilginç olaylara imza attı.
Bülent Ersoy ve Özkan Yalım arasında şampanya diyaloğu

Bir hayranın kendisine ham altın hediye etmesinin ardından kendisine şampanya getirilen şampanyayı beğenmeyen Bülent Ersoy ile Milletvekili Özkan Yalım arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Sanatçı Bülent Ersoy, Uşak’ta sahneye çıktı. Çevre illerden de gelen sevenleriyle buluşan Ersoy, kendi rekorunu da sahnede kırdı.

Ulusal basına da düşen bir habere göre; 70 yaşındaki sanatçı hiç ara vermeksizin yaklaşık 4 saat sahnede kaldı ve bir hayranı kendisine 2 parçadan oluşan ham altın hediye etti.

Hediye karşısında şaşıran ve hayranına teşekkür eden sanatçı, "Hiç ham altın hediye almamıştım ama bu da diğerleri gibi dev kasamda yerini alacak" dedi.

“Adam bizi yere serdi”

Gecenin en ilginç diyaloglarından birisi de Diva Bülent Ersoy ile CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım arasında gerçekleşti.

Bu konuda kendisi ile görüştüğümüz Yalım, Ersoy ile arasında yaşanan şampanya diyaloğunu şöyle aktardı: Benim elamanlar benden habersiz, Bülent Ersoy’a kalitesiz bir şampanya ikram etmişler. Bülent Ersoy’da şampanyayı beğenmiyor ve bana hitaben; “Sayın Vekilim bana layık gördüğünüz şampanya bu mudur? Ben sizden en azından bir Cordon Rouge beklerdim” dedi.

Ben de hemen elamanlara işaret ettim ve en pahalı şampanya cinsi olan Laurrent Perrier’in en pahalı altın serisinin gönderilmesi için talimat verdim. Bunun üzerine Bülent Hanım; “Adama laf edersen beni böyle yere serer. Sayın Vekil yaptığı jest ile beni yere serdi” dedi.”

(SALİH KILINÇ / HABER)