Bugünün en özel cuma mesajları! Ayetli, hadisli, özlü sözlü, benzersiz mesajlar!

Cuma gününün gelmesiyle en çok araştırılan konular arasına cuma mesajları giriyor. En yeni ve anlamlı cuma mesajları merak ediliyor. Bu haftanın en farklı cuma mesajları hangileri?
Bugünün en özel cuma mesajları! Ayetli, hadisli, özlü sözlü, benzersiz mesajlar!

Müslümanların mübarek günü olan cuma oldukça önemli anlamlar içeriyor. Müminler bu özel günde birbirlerinin cuma günlerini güzel sözlerle tebrik ediyorlar. Bunun için de en farklı cuma mesajları merak konusu ediliyor. Cuma mesajları için özellikle ayetli ve hadisli sözler daha fazla tercih edilirken bu özel günün anlamı bu şekilde ifadelerle çok daha iyi bir şekilde öne çıkartılabiliyor.

CUMA MESAJLARI NERELERDE KULLANILIYOR?

Cuma mesajlarının kullanım alanları oldukça geniş olabiliyor. İnsanlar teknolojinin gelişmesi ile beraber tüm platformlarda cuma mesajlarına yer verebiliyorlar. SMS ve WhatsApp yoluyla bu cuma mesajları kullanılabildiği gibi sosyal medya platformları Facebook, Twitter ve İnstagram da cuma mesajlarının kullanıldığı alanlar olabiliyor.

EN ANLAMLI CUMA MESAJLARI

Bugün için derlediğimiz en anlamlı cuma mesajları şu şekilde:

-Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun! Cumanız mübarek olsun.

-Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. Hayırlı nurlu cumalar.

-Kalp kırmayı bıraktığımız, birlik olduğumuz bir cuma günü olması dileğiyle... Hayırlı Cumalar...

-Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

-‘Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.’ Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

-Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…

-"Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür..." (M1976 Müslim, Cum’a, 17) Cumamız mübarek olsun!

-Allah'ım Sen affedicisin, affı seversin, beni de affeyle (Hadis-i Şerif) Hayırlı cumalar.

-Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı cumalar.

-Allah'ım! Sen affedicisin, Kerim'sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât, 84.) Hayırlı cumalar...