Bugün nerelerde deprem oldu? 18 Şubat AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem 11 ilde yıkıma neden oldu. Artçı depremler devam ederken güncel liste merak edildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin güncel verilerini haberimize ekledik.
Bugün nerelerde deprem oldu? 18 Şubat AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

18 Şubat AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi - 6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de 7.7 ve Elbistan ilçesinde saat 13.24'de 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem Kahramanmaraş, Malatya, Kilis, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Diyarbakır, Elazığ ve Hatay'da yıkıma neden oldu.

Asrın Felaketi olarak adlandırılan depremin üzerinden 13 gün geçerken hayatını kaybedenlerin sayısı ise 39 bin 672'ye yükseldi. Artçı depremlerin devam ettiği de bildirilirken Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi meydana gelen son dakika depremleri anlık olarak yayınlamayı sürdürüyor.

18 ŞUBAT 2023 SON DEPREMLER LİSTESİ

Ülkemizde meydana gelen yıkıcı depremlerde enkaz kaldırma ve arama kurtarma çalışmaları birlikte yürütülürken artçı depremler yaşanmaya devam ediyor. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli iki sarsıcı depremin ardından can kaybı ve hasar boyutuna ilişkin güncel açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bilanço ağırlaşırken 6 Şubat tarihinden itibaren binlerce artçı deprem kaydedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi ile anlık olarak paylaşılan depremler listesi araştırma konusu oldu. 11 kenti etkileyen depremin ardından artçıların bir yılı aşan bir süreyle devam edebileceğini kaydeden uzmanlar, dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Buna bağlı olarak günlük olarak yaşanan depremler takip edilmeye başlandı.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 13:21'de 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde saat 13:16'da 1.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde saat 13:14'de 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 13:13'de 2.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD SON DEPREMLER SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler