Bu hafta halka arz takvimi açıklandı! Talep toplama ne zaman?

Son aylarda sıkça talep gören halka arzlar vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. Yatırım aracı olan halka arzı tercih edenler, bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? Talep toplama ne zaman sorusuna yanıt arıyor. İşte bu haftanın halka arz takvimi
Bu hafta halka arz takvimi açıklandı! Talep toplama ne zaman?

Bu hafta içerisinde yeni halka arz olup olmadığı merak ediliyor. Son olarak geçtiğimiz hafta içerisinde 1000 Yatırımlar Holding, Ekos Teknoloji ve Agrotech Yüksek Teknoloji Şirketleri talep toplamıştı. Gözler kasım ayının son haftasındaki halka arzlara çevrildi.

Aktarılan son habere göre Sermaye Piyasası Kurulu 3 şirketin daha halka arza katılmasına onay verdi. Peki, bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? Talep toplama tarihleri ne? İşte 27 Kasım – 1 Aralık halka arz takvimi

BU HAFTA HALKA ARZ TAKVİMİ

Kasım ayı içerisinde de pek çok şirket halka arz oldu. Bu şirketler arasında Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, 1000 Yatırımlar Holding Anonim Şirketi, Ekos Teknoloji ve Elektrik Anonim Şirketi, Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım Anonim Şirketi bulunuyordu. Yatırımcılar yeni halka arzlara katılmak istediğinde ise bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? Sorusuna yanıt aramaya başladı.

Bu hafta halka arz takvimi belli oldu. Son olarak aktarılan habere göre Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Çates Elektrik Üretim A.Ş. ve Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin halka arzına onay verdi. İşte halka arzların tarihi:

Çates Elektrik: 30 Kasım – 1 Aralık (Bir lot 57,15 TL)

Şeker Yatırım: Bu hafta içerisinde halka arz olması bekleniyor. (Bir lot 7 TL)

Batı EGE GYO (Bir lot 3 TL)