Böyle kampanya görülmedi! 28 Şubat son tarih! Bas geç ücretsiz

Yapılan kampanya duyurusunda İstanbulkart için yapılacak ikinci ve sonraki 200 TL ve üzeri tutarındaki ödemelerde dijital İstanbulkart’a toplamda 3 geçiş tutarı hediye edildiği belirtildi.
Böyle kampanya görülmedi! 28 Şubat son tarih! Bas geç ücretsiz

Milyonlarca İstanbulkart sahibini yakından ilgilendiren yeni bir açıklama yapıldı. İstanbul'da yaşayan vatandaşların yanından eksik olmayan İstanbulkart kampanyası için duyuru yapılırken kampanyanın 28 Şubat tarihine dek geçerli olduğu belirtildi. İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş için düzenlenen kampanya sonucu oldukça dikkat çekerken kampanya detayları hakkında açıklama yapıldı. Yapılan açıklamanın detayları merak edilirken kampanya için son tarihin 28 Şubat tarihi olduğu belirtildi. 

Yapılan kampanya duyurusunda İstanbulkart için yapılacak ikinci ve sonraki 200 TL ve üzeri tutarındaki ödemelerde dijital İstanbulkart’a toplamda 3 geçiş tutarı hediye edildiği belitrildi. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için ulaşım çok daha önemli bir yere sahip olurken açıklamada kampanya şartlarına uyum sağlandığı taktirde 3 geçişin ücretsiz şekilde kartlara yükeleneceği belirtildi. 

28 ŞUBAT SON TARİH!

İstanbulkart kampanya detayları vatandaşların dikkatini çekti. İkinci ve sonraki 200 TL ve üzeri ödemelerde geçerli kampanya sonucunda dijital İstanbulkart'a 3 geçiş hediye edileceği belirtildi. Kampanya için son tarihin 28 Şubat tarihi olduğu aktarıldı. Kampanya detayları şu şekilde belirtildi;

  • 01-28 Şubat tarihleri arasında fiziksel İstanbulkart ile tek seferde yapılan 200 TL ve üzeri alışverişten sonra farklı günlerde yapılan ikinci, üçüncü ve dördüncü 200 TL ve üzeri alışverişlerin her birinde bir geçiş tutarı Dijital İstanbulkart’a hediye edilecektir.
  • Koşulları sağlayan başarılı ödemelerden sonra ilgili ödemenin iptal işlemi gelmiş ise kullanıcı ödül alamaz.
  • Başarılı her ödeme sonrası birer geçiş tutarında ödül kaydedilecek olup kampanya bitiminde kullanıcının Dijital İstanbulkart’ına toplu olarak yüklenecektir.
  • Bir kullanıcı sadece bir İstanbulkart’ı ile kampanyadan faydalanabilecektir.
  • Kampanya dönemi boyunca kullanıcı tek bir kartı ile yapacağı başarılı ödemeler sonrası en fazla 3 geçiş tutarında ödül alabilecektir. Ödül tutarı kullanıcının dijital İstanbulkart’ına yüklenecek olup kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
  • Geçiş tutarı Dijital İstanbulkart’a yükleneceğinden 3 Mart tarihinden önce İstanbulkart Mobil indirilmeli ve ödeme kampanyaya konu İstanbulkart İstanbulkart Mobil’e tanımlı olmalıdır. Aksi halde kullanıcıya ait Dijital İstanbulkart olmadığından ödüllendirme yapılamayacaktır.
  • İstanbulkart Mobil’i indirmek için: https://bit.ly/istanbulkart_mobil
  • Kullanıcı Dijital İstanbulkart’ına yapılan ödül yüklemesini ulaşımda QR kod geçişlerinde kullanabilecektir. Marmaray, otobüs, metrobüs, metro ve Şehir Hatlarında İstanbulkart Mobil üzerinden QR kodla geçiş yapılabilmektedir.
  • Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılmadan önce İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gereklidir.
  • Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil’den ya da https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresinden düzenlenebilir.
  • Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır.
  • Kullanıcının push bildirimi kapalı SMS izinleri açık ise ödül bilgilendirmesi SMS ile yapılacaktır. SMS ile ticari elektronik ileti izni yoksa kullanıcılara ödül TL yüklemesi yapılacak ancak SMS iletişimi yapılamayacaktır.
  • Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.