Boşanma iddialarının ardından Demet Özdemir açıklama yaptı!

Birkaç gündür ayrılma iddiaları ile gündeme gelen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden açıklama geldi.
Boşanma iddialarının ardından Demet Özdemir açıklama yaptı!

Geçtiğimiz sene Haziran ayında Oğuzhan Koç ile evlenen oyuncu Demet Özdemir arasında son birkaç gündür magazinde yer alan haberlere göre sorunların bulunduğu, hatta Özdemir'in evi terk ettiği gündeme gelmişti. Bu iddiaların gündemde yer almasının ardından ise konuya ilişkin Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ köşe yazısında, “Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un evliliğinde kriz çıktı. Eşiyle kavga eden Özdemir, birkaç gün önce evi terk etti” şeklinde iddiasını gündeme taşıdı. 

Konuya ilişkin merak edilenlerin git gide artması ile birlikte ikili tarafından herhangi bir açıklamanın gelip gelmeyeceği de merak edilmişti. Merak edilenlerin artması ve iddiaların büyümesinin ardından Demet Özdemir açıklama yaptı. 

DEMET ÖZDEMİR'DEN YANIT GELDİ! 

Evi terk ettiği yönündeki iddiaların gündeme gelmesinin ardından açıklama yapan Özdemir,“İnsanları zan altında bırakmak bu kadar kolay mı şiddet içeren dilinize yaptığınız ayıya vicdansızlığınıza yazıklar olsun. Zor günlerden geçerken gündemimiz yaşanan acıları unutmamak ve Yarınlar için dayanışma olması gerekirken ben Ve benim gibi sektördeki evli kadın oyuncu arkadaşlarımızın özel hayatına iddia adı altında yapılan sözlü taciz sebebiyle bu açıklamayı utanarak yapmak zorunda kalıyorum ve beni ve bizi Zan altında bırakanlardan Hesap Soracağım bundan sonra adamın geçtiği her türlü iftira sahibi ile mücadelemi hukuk yoluyla vereceğim bilin isterim yetsin artık…” şeklinde paylaşımda bulundu. 

Bu açıklamanın ardından iddiayı gündeme taşıyan kişiler ile hukuk mücadelesi vereceğini duyurmuş oldu.