Bir başka olur başkan çocuklarının nişanı

Sivaslı İlçe Belediye Başkanı Hürriyet Şafak’ın oğlu Veli Şafak ve Hacer Toran’ın Yayalar beldesinde yapılan nişan töreni, düğünlerden daha görkemli oldu.
Bir başka olur başkan çocuklarının nişanı

Nişan törenine çok sayıda davetlinin katılması, zeybek gösterileri, halaylar ve oyunlar Yaylar Kasabasını şenlendirdi. Gecenin geç saatlerine kadar süre nişan törenine katılan davetliler ve kasaba halkı keyifli saatler yaşadı.

Belediye Başkanı Hürriyet Şafak’ın oğlu Veli Şafak ve Yayalar kasabasının tanınmış isimlerinden Süleyman Toran’ın kızı Hacer Toran, nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.

Yayalar Kasabasında düzenlenen nişan törenine katılan davetli sayısı çok olunca adeta izdiham yaşandı. Davetliler, nişanın yapıldığı düğün salonu çevresinde araç koyacak yer bulmakta güçlük çekti.

Katılımın oldukça yoğun olduğunu nişan töreninde Sivaslı ilçesine özgü oyunlar, zeybek oyunları ve halaylar çekildi. Düğün salonun etrafında ise yoğun katılımdan dolayı araç park edecek yer bulunamadı

Nişan törenine; CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, CHP Sivaslı  İlçe Başkanı Hidayet Çiftçi,Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet İncekara, Selçikler Belediye Başkanı Osman Çakar gibi isimler de katıldı.

Nişan törenine davet edilen AK Parti Uşak Milletvekilleri, Mehmet Altay, İsmail Güneş ve CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın TBMM oturumlarına katılabilmek için Ankara’da olduklarından katılamadığı öğrenildi

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler