Bir baba ve avukat olarak en mutlu anını yaşadı

Uşak’ın tanınmış ve sevilen avukatlarından Muhterem Sayan, kendi gibi avukat olan kızı Hazal Sayan’ın yemin edip cübbe giymesi ile yaşamının en mutlu anlarından birisini yaşadı.
Bir baba ve avukat olarak en mutlu anını yaşadı

Uşak’ta 29 yıldır avukat olarak görev yapan Muhterem Sayan’ın kızı Atike Hazal Sayan, babasının hukuk bürosunda stajını başarı ile tamamlayarak avukatlık mesleğine resmen başladı.
Uşak Barosu’nda düzenlenen yemin ve cübbe giyme törenine, Uşak Baro Başkanı Av. Kazım Kargı, avukatlar ve çiçeği burnunda avukat Atike Hazal Sayan’ın ailesi katıldı.
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Atike Hazal Sayan için düzenlenen yemin töreni ve cübbe giydirme töreni öncesi bir konuşma yapan Uşak Baro Başkanı Av. Kazım Kargı, ülkemizde savunma mekanizmasının giderek daraldığı bir dönemde mesleğe genç bir avukatın daha katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kargı, “,Avukatlık yargılamanın en önemli ayaklarından biridir. Savunma alanının giderek daraldığı bir dönemde hukukçu olmayı seçerek aramıza katılan genç meslektaşımıza başarılar diliyorum. Ailesine mutluluklar diliyorum.Hayırlı olsun dedi.
Daha sonra genç avukata yemin ettirerek avukatlık ruhsatını teslim etti. Cübbesini ise babasının ortağı ve staj döneminde kendisine emek veren Av. Çetin Altınbilek giydirmesi ile tören sona erdi.
Baba Av. Muhterem Sayan, “Ben 29 yıllık avukat olsam da benim bu gün yaşadığım gururu ve onuru anlatmaya gücüm yetmez. Bir baba için yaşanacak en güzel mutluluklardan birini yaşadım. Kızım stajını da  Hazal Hukuk Bürosunda yaptı. Benim yanımda Av. Çetin Altınbilek ve Av. Nurettin Urhan' da yetişmesinde emekleri ve katkıları var” şeklinde dile getirdi.