Ben Bu Cihana Sığmazam yayından kaldırıldı! Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok?

ATV ekranlarının sevilen dizileri arasında olan Ben Bu Cihana Sığmazam Salı günleri ilgiyle takip ediliyordu. Aktarılan son habere göre ATV 23 Nisan yayın akışı içerisinde Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yayından kaldırıldığı görüldü.
Ben Bu Cihana Sığmazam yayından kaldırıldı! Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok?

ATV ekranlarının beğenilen dizileri arasında olan Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam neden yok? Salı günleri başrollerinde Oktay Kaynarca, Burak Çelik, Ebru Özkan Saban ve Ali Seçkiner gibi isimlerin olduğu dizinin neden bu akşam yayından kaldırıldığı merak konusu oldu.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YOK MU?

23 Nisan ATV yayın akışında Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yayında olmadığı görüldü. Sebebi ile bu akşam Beşiktaş ve MKE Ankaragücü karşılaşmasının ATV ekranlarında yayınlanacak olması. Maç sebebi ile bu hafta Ben Bu Cihana Sığmazam yayında olmayacak.

23 NİSAN ATV YAYIN AKIŞI

08:00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı İle Tatlı Sert

13:00 ATV Gün Ortası

14:00 Mutfak Bahane

16:00 Esra Erol'da

19:00 ATV Ana Haber

19:45 Maça Doğrı

20:30 MKE Ankaragücü-Beşiktaş

22:35 Ben Bu Cihana Sığmazam

01:55 Maraşlı

04:15 Safir

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Sevilen dizi Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümde yine herkesi ekran başına kilitlemişti. Serkan’ın ölümünden sonra büyük bir öfke ve üzüntüye kapılan Cezayir’in dikkatli bir şekilde hareket etmesi gerekecektir. Kendi oğlunu öldüren ve bu sebeple de büyük bir duygusal çöküntü yaşayan Erman kontrolünü yitirecektir. Cezayir, bu durumun farkında olarak Erman için bir plan hazırlar.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Ekranların sevilen dizileri arasında olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 65. Bölümü 30 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak.