BAŞKAN ÇAKIN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Mesajında tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Çakın, bayramın güzellikler getirmesini diledi.
BAŞKAN ÇAKIN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kovid-19 salgını nedeniyle buruk bir bayram olsa da bu manevi atmosfere kavuşmanın mutluluk verdiğini dile getirdi.

Fiziki olarak bir araya gelme imkânı bulunmasa da bayramın gönül birlikteliğini güçlendirdiğine işaret eden Başkan Çakın, “
Rahmet, merhamet ve bereket iklimi olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’i özlemle karşıladık ve şimdiyse hüzünle geride bırakıyoruz. Mutluluklarımızı paylaştığımız, bizleri milletçe sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birçok güzel duyguyu içerisinde barındıran Ramazan ayı yine hasretlerin son bulduğu Ramazan Bayramı’yla taçlanıyor. Doyasıya yaşayamasak ve sevdiklerimizle fiziki bir mesafemiz olsa da tüm İslam alemi olarak bayramımıza kavuşmanın neşesini hissediyoruz.” dedi.

Başkan Çakın mesajına şöyle devam etti;

Bayramlar bizi aynı güzel duygu ve düşünceler etrafında toplayan, kavuşma ile gurbetliğin hasretini bir nebze azaltan, kalpleri ve ruhları birleştiren ulvi atmosferlerdir. Toplum hayatımızda çok özel ve anlamlı bir yeri olan, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı dini bayramlar; özlemleri gideren, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, hoşgörü duygusunu güçlendiren müstesna günlerdir. Maalesef dünyayı etkisi altına alan Pandemi nedeniyle kutlamalarımız bu yıl da yüz yüze değil, teknolojik imkanlarla olacak. Ancak biz biliyoruz ki gönüllerimizin birlik ve beraberlik içerisinde olması, en kısa zamanda sağlıklı ve refah dolu günlere kavuşmamıza vesile olacaktır. Ben Ramazan-ı Şerif’in ardından kavuştuğumuz bu müstesna bayram gününde; kentimizin her mahallesinde hemşehrilerimizin gülümseyen yüzlerinin ve dua eden dillerinin cennet vatanımıza hayır ve huzur getirmesini, İslam coğrafyalarında da barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Uşaklı vatandaşlarımın, Türk milletinin ve tüm İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramı’nı yürekten kutluyor, Cenabı Allah’tan bayramımızın hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.”

İlgili Haberler