Başkan Çakın’dan 23 Nisan Mesajı

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.
Başkan Çakın’dan 23 Nisan Mesajı

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Dünyanın, çocukların ışığıyla aydınlanacağını dile getiren Başkan Çakın mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Kurtuluş mücadelemiz ve demokrasi tarihimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş tarihi olan 23 Nisan 1920, bu topraklar ve tarihi kahramanlıklarla dolu olan milletimiz için bir dönüm noktasıdır.

İstiklal mücadelemizin devam ettiği zorluklarla dolu olan günlerde doğan ve bu yıl 99’uncu kuruluş yıl dönümünü kutladığımız TBMM, milli birlik ve beraberliğimizin ve bu milletin asla esir olmayacağının en somut göstergesidir.

Ülkemizin en değerli varlığı, geleceğimizin güvencesi ve umudumuz olan çocuklarımızın dürüst, çalışkan, merhametli, yeniliklere açık ve başarılı bireyler olarak yetişmesi en büyük gayemizdir.

Bu dileklerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''