Başkan Çakın muhtarlarla birlikte çalışmaları inceledi

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, merkeze bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek yürütülen çalışmaları inceledi. Yürütülen projeleri anlatan Başkan Çakın talep ve istekleri de yerinde aldı.
Başkan Çakın muhtarlarla birlikte çalışmaları inceledi

Uşak Belediyesi ekipleri tarafından şehrin dört bir yanında gerçekleştirilen ve kente değer katan çalışmaları 29 mahalle muhtarıyla birlikte inceleyen Başkan Çakın, muhtarlarla istişarede bulundu, yapılan ve yapılması planlanan projelerin detaylarını paylaştı.

Yeşil Karaağaç Mesire Alanı ziyaretiyle başlayan incelemelerden önce Başkan Çakın mahalle halkıyla buluştu. Mahalle halkı, yoğun ilgiyle karşıladığı Başkan Çakın’a, aşure ikram ederek keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

İncelemelerde Yeşil Karaağaç Mahallesi’ndeki mesire alanı, Kayaağıl Termal Tesisleri, Bölme Mahallesi’ndeki mesire ve park alanı, Atatürk Mahallesi’ndeki yarı olimpik yüzme havuzu, Kalfa Mahallesi Çocukkent Projesi, Karaağaç Mahallesi’ndeki üç katlı pazaryeri ve düğün salonu, Durak Mahallesi kentsel dönüşümde bulunan park alanı, şehir merkezinde projesi yürütülen öğrenciler için etüt merkezi ve yayalaştırılan sokaklar ziyaret edildi.

HER MAHALLE BİZİM İÇİN KIYMETLİ

Mahallelerde yürütülen projeler hakkında bilgi veren Başkan Çakın, çalışmaların hız kesmeden şehrin dört bir yanında devam ettiğine dikkat çekerek, “Her mahallemiz bizim için kıymetli. 2019 yılında yeni bağlanan 10 mahallemizle birlikte toplam 29 mahallemizde tüm ekiplerimizle sahadayız. Şehrimize değer katacak olan bu projeleri vatandaşlarımızın kullanımına en kısa sürede sunmak istiyoruz. Bu yolda muhtarlarımız bizim en iyi çalışma arkadaşlarımızdan ve onlardan gelen değerlendirmeler, geri dönüşler doğrultusunda bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Uşak Belediyesi’nin bundan sonra da alt yapıdan üst yapıya kadar birçok projeyi şehirle buluşturacağını kaydeden Çakın, sosyal faaliyetlerden kültürel etkinliklere kadar her alanda yoğun bir çalışma programı yürüttüklerini belirtti.

 


MAHALLE MUHTARLARI HİZMETLERDEN MEMNUN

Başkan Çakın ile projeleri yerinde inceleyen mahalle muhtarları ise yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Yeşil Karaağaç Mahallesi Muhtarı Kemalettin Doğan bölgeye kazandırılan ve Uşak halkının nefes aldığı bir merkeze dönüşen mesire alanından ve burada düzenlenen festivalden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediye Başkanımıza hizmetlerinden ve projelerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Bölme Karakuyu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ünal bölgede yeni oluşturulan mesire ve park alanını işaret ederek, “Bölgenin değeri arttı. Vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri bir alan kazandık. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” sözlerini paylaştı.

Atatürk Mahalle Muhtarı Ayhan Saman, yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek; “Başkanımız, voleybol, hentbol, basketbol sahası müjdelerini bize iletti. Tahminlerimize göre bu yıl içinde hepsi bitecek. Bu hizmetleri kazandırmaktan hepimiz onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

Karaağaç Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Özmen ise bölgeye yapılan pazaryeri ve düğün salonu için Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve emeği geçen herkese teşekkür ederek “Başkanımız bizlere verdiği sözleri tutuyor. Gerçekleştirilen çalışmalar en kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak. Ayrıca yeni projeler için de Başkanımızdan müjde aldık. Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Durak Mahallesi Muhtarı Ayşe Kocabıyık yeşil alan olarak değerlendirilen bölgeye dikkat çekerek, “Atıl durumda olan 12.000 m2 alanı yeşil alan olarak düzenlediği için Belediye Başkanımıza mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Burası bir nevi bizim küçük Atapark’ımız oldu.” dedi.