Başkan Çakın gönül buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geldi

Uşak Belediyesi'nin, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği "Gönül Buluşmaları"nın en son durağı; Emine ve Ülker Hanım ile Nazir Bey’in evleri oldu.
Başkan Çakın gönül buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geldi

Daha sonra Uşak Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret eden Başkan Çakın, şehit aileleri ile bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve dertlerini dinledi.

Uşak Belediye Meclis Üyesi Mehmet Keskin ile birlikte Emine ve Ülker Hanım ile Nazir Bey’in evlerine konuk olan Başkan Çakın, vatandaşalrın sorunlarını dinledi ve çözümlerini vatandaşlarla paylaştı.

Gönül köprüleri kurmak amacıyla vatandaşlarımızla daima birlik içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Çakın, ziyaret ettiği ailelere misafirperverlikleri nedeniyle teşekkürlerini iletti ve evin küçük oğluna bir bisiklet hediye etti.

Daha sonra, beraberinde AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ile Uşak Şehit Aileleri Derneğine ziyarette bulunan Başkan Çakın, burada Kahraman Mehmetçiklerimizin kıymetli aileleriyle bir araya geldi.

Mevlid-i Şerif'in ve duaların okunduğu programda Başkan Çakın, şehitlerimizin emanetleri değerli ailelerimizin daima yanlarında olduklarını belirtti.

(SALİH KILINÇ / HABER)